Ankara'da muvazzaf askerlere FETÖ operasyonu! Çok sayıda subay ve astsubay gözaltında...

Ankara Valiliği FETÖ soruşturması kapsamında 4'u subay 5'i astsubay 9 muvazzaf askerin FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Valiliği yaptığı açıklamada Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda 4'ü subay, 5'i astsubay 9 muvazzaf askerin gözaltına alındığını duyurdu.

İSTANBUL'DA 26 KİŞİ ALINDI

Fethullahçı Terör Örgütü'nün finansmanına yönelik İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde 26 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Mali polis şüphelilern adreslerine baskın düzenledi. Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Başsavcılığın talimatı üzerne FETÖ'ye finansman sağladığı iddia edilen Türkiye Yüksek Tahsil Gençliği Öğrenim ve İhtisas Vakfı yöneticilerine yönelik olarak 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' ve 'Örgüte Finansal Destek Sağlamak'suçlarından dolayı operasyon başlattı.

Ekipler, 26 şüpheli şahıs hakkinda saat 05. 00 da operasyon için harekete geçti. 20 İstanbul,6 il dışı olmak üzere eş zamanlı operasyon çerçevesinde çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, doktor kontrolü ardından Vatan Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğüne getirilip sorguya alındı.

Ankara'da muvazzaf askerlere FETÖ operasyonu! Çok sayıda subay ve astsubay gözaltında... ile ilgili etiketler Ankara FETÖ astsubay Gözaltı Son dakika subay
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.