Andrey Polyanin kimdir? Rus asıllı Türk vatandaşı nerede askerlik yaptı?

Andrey Polyanin kimdir ? Ekranlarda Elin Oğlu programı ile ön plana çıkan Polyanin izleyici tarafından da büyük bir beğeni aldı.Aslen Rus olan Polyanin‘in Türk vatandaşı olarak 2010 yılında askerliğini yaptı.Rusya’dan İstanbul’a gelen oyuncu Yakışıklılığı ile dikkat çekerken herkes tarafından büyük bir merak ile araştırılmaya başlandı.Peki Andrey Polyanin kimdir? Ne iş yapıyor? Askerliğini nerede yaptı? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde....

ATV ekranlarından yayınlanan Elin Oğlu programında yıldızı parlayan Andrey Polyanin’in büyük bir kitle tarafından hayranlıkla izlendi. Rusya'da dünya gelen Polyanin İstanbul'a taşındığı zaman tekstil işinin yanı sıra modellikte yapmıştır. Yakışıklılığı ile dikkat çeken oyuncu ve model Türk Vatandaşı olduktan sonra askerliğini de yaptı. Herkes tarafında yaşamı merak edilen Polyanin yaşı, işi ile ilgili birçok araştırma yapıldı. Peki Andrey Polyanin'in kimdir? Kaç yaşında? Askerliğini nerede yaptı? Hangi yapımlarda rol aldı? Merak edilen sorularının cevabı detayları ile haberimizde...

AND


ANDREY POLYANIN KİMDİR?

Aslen Rus olan Andrey Polyanin, çok küçük yaşlarda Türkiye’ye geldi ve uzun süre burada yaşadı. Annesi ve babası Rusya’da çalışıp emekli olduktan sonra sıcak memleket için İstanbul’a geldi. Türkiye’de modellik yapmakta olan Andrey Polyanin, burada tekstil alanında kendi işini yaptı.

Yakışıklılığıyla birçok kızın sevgilisi olan Andrey Polyanin, 2014 yılında ‘’ Kırımlı ‘’ ismindeki sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış ile rol aldı ve burada yüzbaşı rolünde oynadı.

2015 yılında Mercedes-Benz Fashion Week'te podyuma çıkarken, 2016 yılında da tekrardan podyumda yer aldı.

Veli Demir karakteriyle beğenilen oyuncu, Kemal Sunal filmleri sayesinde Türkçe'yi öğrendiğini söyledi: "İnek Şaban tiplemesine çok gülerdim. Bazı kelimeleri ve esprileri anlayamıyorsun ama yüz ifadesine gülebiliyorsunuz. Türkçeyi onu izleyerek öğrenmiş oldum."

ASKERLİĞİNİ NEREDE YAPTI?

Vatani görevini 66. Mekanize Piyade Tugayı Barış Gücü Komutanlığı’nda tamamlayan Polyanin, “Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse hiç düşünmeden cepheye de gider, Mehmetçikle omuz omuza savaşırım” diyor. Türkiye serüveni ailesinin emeklilikten sonra Antalya’ya yerleşmesiyle başlayan Andrey Polyanin “Kalk Gidelim” dizisi ve “Kırımlı” filminde rol almıştı.

elin_ogIlu2

ELİN OĞLU

Elin Oğlu sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Sinan Çalışkanoğlu'nun yaptığı, 21 Mart 2015'den beri Cumartesi geceleri atv'de yayınlanan talk-show programı. Güney Kore'de yayınlanan Abnormal-Summit programının Türkiye versiyonudur. 29. bölümden itibaren Ömür Varol programdan ayrılmış yerine ise Burcu Esmersoy dahil olmuştur.

BURCU ESMERSOY

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır.[3]Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı. 2014 Yılında Tv8' de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programı Sunmaktadır.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Popstar 2013 programında sunuculuk yapmaktadır.

Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU

Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı.

Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv‘de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır. 2 Eylül 2007 tarihinde Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenip 2010 yılında boşanmışlardır. Show TV'de yayınlanan Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinde Volkan Şahin karakterini oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Şanslı Masa adlı programın Orçun Kaptan ile birlikte moderatörlüğünü yapmıştır. TRT 1'de yayınlanan Gurbette Aşk isimli dizide oynamıştır.

2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenmiştir. Ancak çift 2015 yılının sonlarına doğru boşanmıştır.52 bölüm Elin Oğlu programını sunmuştur. Program 7 Mayıs 2016 tarihinde sonà ermiştir. Ekim 2017 de Show Tv de yayınlanan Klaviye Delikanlıları adlı Dizide Veli Karakterini canlandırmakta.

ATV

Türkiye'de 90'lı yıllar da "devlet televizyonu" tekelinin Turgut Özal'ın girişimiyle kırılması ile devlete ait televizyon alanın özel kesime açılması sonrası birçok kanallı birlikte 9 Eylül 1992'de Satel (Sabah Televizyonu) adıyla Dinç Bilgin tarafından kurulmuş, şirket ismini Sabah ve Televizyon kelimesinden almıştır. Kanalın ilk anchorman'i Güneri Civaoğlu olmuştur. 12 Temmuz 1993 itibarıyla atv adıyla şimdiki ismiyle yayın yapmaktadır.

atv, 90'lı yıllarda TRT, Star TV, Show TV ve Kanal D'den sonra yayınladığı Süper Baba, İkinci Bahar, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Mahallenin Muhtarları, İlişkiler, Gurbetçiler, Sıcak Saatler, Baba Evi, Böyle Mi Olacaktı, Affet Bizi Hocam gibi yerli dizileriyle de büyük seyirci kitlesine sahip olmuştur.

Prima TV, Kiss TV, Yeni TV, Sabah, Yeni Asır, Bugün, Asabi, Ateş, Yeni Yüzyıl, Takvim ve Fotomaç gazeteleri, Kiss FM, Yeni Radyo, Romantik Radyo, Şık FM, Radyo Sport, Aktüel, Şamdan, Para, Sinema ve birçok dergileri ile Merkez Medya Grubu'nu oluşturuldu.

Tartışma programlarında çığır açan Siyaset Meydanı'nda 1994 yılında yayınlanan ilk sezonu atv'ye çok büyük reyting sağlamıştır.

Mayıs 2005 yılında Ciner Grubu tarafından satın alındı. 1 Nisan 2007'de tarihi içlerinde Kanal 1 ve Sabah Gazetesi'nin de bulunduğu birçok televizyon kanalı ve gazeteye Merkez Medya Grubu iştirakleri dahil TMSF tarafından el konuldu. 2007 yılında gerçekleştirilen ihale sonucu atv ve Sabah Gazetesi'nin sahibi Merkez Yayıncılık, Çalık Holding'in sahibi olduğu Turkuvaz A.Ş.'ye satılmıştır. Halen Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı olarak yayınlarını sürdürmektedir. 2013 Aralık ayında Kalyon İnşaat sahibi olduğu Zirve Holding patronu Orhan Cemal Kalyoncu tarafından satıldı. Halen a2, a Haber, a Spor, a News, minikaGO, a Para, Radyo Turkuvaz, Vav Radyo, Sabah Gazetesi, Yeni Asır Gazetesi, Takvim Gazetesi ve Fotomaç Gazetesi bünyesinde bulunmaktadır.

atv, 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

Andrey Polyanin kimdir? Rus asıllı Türk vatandaşı nerede askerlik yaptı? ile ilgili etiketler andrey polyanin kimdir kaç yaşında askerliğini nerede yaptı hangi yapımlarda rol aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.