Amine Gülşe de büyütmeye karar verdi!

Mesut Özil'le aşk yaşayan ve dizilerde rol alan Amine Gülşe de silikon yaptırmaya karar verdi.

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe göğüslerine silikon yaptırmaya karar verdi. Kraliçe, geçen hafta Levent'teki ünlü bir kliniğe gitti. Silikonları sanal ortamda üzerine uygulatıp seçti. Amine Gülşe, Arsenal'da top koşturan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'le aşk yaşıyor. Ailelerle tanışan çiftin yakın zamanda nikah masasına oturması bekleniyor.

DÜĞÜN TELAŞI

Arsenalli futbolcu Mesut Özil ile evlilik hazırlığında olan Amine Gülşe, resme merak sardı. Gülşe, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda resim malzemesi alışverişindeydi.

59c33ba867b0a95d549ff297

"RESİM YAPMAK BENİ RAHATLATTI"

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, evlilik stresini yeni hobisiyle unutuyor. Güzel oyuncu önceki gün Nişantaşı City’s’deki bir kırtasiyedeydi. Çok sayıda fırça ve boya satın alan Gülşe, “Son zamanlarda resim yapmaya merak sardım. Çok hoşuma gidiyor, beni rahatlatıyor” dedi.

amine2

"OFSAYTI BİLİYORUM"

Düğün tarihiyle ilgili soruları “Bu zamana kadar özel hayatımla ilgili konuşmadım, yine konuşmayacağım” diyerek yanıtsız bırakan Amine Gülşe, bir muhabirin “Futbolla aranız nasıl? Ofsaytı öğrendiniz mi?” sorusu üzerine ise gülerek şöyle dedi: “Ofsaytı zaten biliyordum. Futbolla aram iyi.”

Amine Gülşe de büyütmeye karar verdi! ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil evlilik Düğün silikon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.