“Amadeus Live” ile filmin müzikleri sahnede canlanacak!

Mozart’ın ihtişamlı müzik kariyerini başarılı bir şekilde beyazperdeye aktaran, 1984 yapımı 8 Oscar ödüllü Amadeus filmi, “Movies in Concert” serisi kapsamında, 24-25 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM Ana Tiyatro’ya konuk oluyor.

Mozart’ın ihtişamlı müzik kariyerini başarılı bir şekilde beyaz perdeye aktaran, 1984 yapımı 8 Oscar ödüllü Amadeus filmi, “Movies in Concert” serisi kapsamında, 24-25 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM Ana Tiyatro’ya konuk oluyor. Ludwig Wicki’nin şefliğini üstlendiği 56 kişilik dev bir orkestra ve 36 kişilik koro eşliğinde canlanacak olan Amadeus filmi, iki gece üst üste Zorlu PSM’de eşsiz bir deneyim vadediyor.

“Amadeus Live” ile filmin müzikleri sahnede canlanacak!

Ölümünün üzerinden 225 yıl geçmiş olmasına rağmen, eserleri günümüzde de büyük ilgi ve hayranlık uyandıran, klasik müzik tarihinin en önemli isimlerinden Mozart’ın hikayesini görkemli bir anlatımla sunan Amadeus, “Movies in Concert” serisi kapsamında Zorlu PSM sahnesine taşınıyor. Man on the Moon, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Hair, Goya’s Ghosts gibi filmlerde de imzası bulunan usta yönetmen Miloš Forman’ın bol ödüllü klasiğine Zorlu PSM’de dev bir orkestra ve koro eşlik ediyor.

Amadeus Live etkinliğinin biletleri, www.biletix.com ve www.zorlupsm.com adresleri ile Zorlu PSM gişelerinden satın alınabilir.

Tarih: 24 – 25 Şubat

Saat: 24 Şubat-21.00, 25 Şubat-20.00

Yer: Zorlu PSM – Ana Tiyatro

“Amadeus Live” ile filmin müzikleri sahnede canlanacak! ile ilgili etiketler tiyatro film amadeus live zorlu sahne müzik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.