Alvaro Negredo: Futbola bu kadar aşkla bağlı çok az kulüp gördüm

Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucu takımına kattığı Alvaro Negredo için Vodafone Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Törende Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'da hazır bulundu.

Beşiktaş'ın İspanya'nın Valencia takımında transfer ettiği yıldız Alvaro Negredo kendini Beşiktaş'a bağlayan imzayı attı. Vodafone Stadyumu'nda düzenlenen törende Fikret Orman'la basın mensuplarının sorularını cevaplayan Negredo, "Bulunduğum yerler içinde futbola bu kadar aşkla bağlı olan çok az kulüp gördüm" dedi.

İşte Negredo'nun açıklamalarından başlıklar:

"Dün akşam Başkanla birlikte yemek yedik. Ne kadar doğru bir yere geldiğimi bir kez daha anladım. Transfer söylentileri çıktığında taraftarın bana ilgisi mükemmeldi. Bu da karar vermemiş kolaylaştırdı. Elimden geleni yapacağım."

"Çok kısa süredir buradayım. Dün geldim. Karşılama çok güzeldi. İlk tepkiler çok güzel. Bulunduğum yerler içinde futbola bu kadar aşkla bağlı olan çok az kulüp gördüm. "

"Şampiyon takıma gelen oyuncu şampiyon olarak devam etmek ister. Bu Beşiktaş ailesinin şampiyon olup daha da büyümesini istiyor."

"Milli takım yolu uzun bir yol. İlk başta Beşiktaş'ı şampiyon yapalım sonra Milli Takıma bakarız."

"(Medel) Bu başkanımızın sorumlu olduğu bölüm. Beraber oynadık büyük oyuncu."

"(Gol sayısı) Rakamlara takılmak istemiyorum. En iyi geçirdiğim sezonun üstüne çıkmak isterim."

Fikret Orman:

"Beşiktaş'a transfer olacak oyuncular için tek şart para değildir. Profesyonel bir hayat ancak Beşiktaş'ın büyüklüğü, buranın aile olması, huzur ortamı olması en önemli etkilerdir. Tabii ki parayı seçenler de olabilir. Bu bizim tarzımız değil. Profesyonelliğin mutlu olmaya gelen oyuncular tarzımız."

Alvaro Negredo: Futbola bu kadar aşkla bağlı çok az kulüp gördüm ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman imza tören alvaro negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.