Alüminyum Folyonun 3 pratik kullanımı...

Alüminyum folyo ile günü kurtarabileceğiniz 3 farklı kullanım şeklini sizin için derledik... Alüminyum folyoyu genelde fırında bir şey pişireceğimiz zaman ya da bir şeyleri sarmak için kullanıyoruz. Peki alüminyum folyonun bundan daha fazlasına yarayabileceğini hiç düşündünüz mü? İşte alüminyum folyonun günlük hayattaki 3 faydalı kullanımı:

Alüminyum folyo ile günü kurtarabileceğiniz 3 farklı kullanım şeklini sizin için derledik...

Alüminyum folyoyu genelde fırında bir şey pişireceğimiz zaman ya da bir şeyleri sarmak için kullanıyoruz. Peki alüminyum folyonun bundan daha fazlasına yarayabileceğini hiç düşündünüz mü?

İşte alüminyum folyonun günlük hayattaki 3 faydalı kullanımı:

1- PİL ÖMRÜNÜZÜ UZATIN

6c4a4d426faf36448282bca7f3fb6ab50c4d38a9
Piliniz bittiyse ve yenisini hemen temin edemiyorsanız, alüminyum folyoyu fotoğrafta göründüğü gibi kullanarak pilinizin ömrünü bir miktar uzatabilirsiniz.

2- Wİ-Fİ SİNYALİNİ GÜÇLENDİRİN

1088d60ed88c4c0ffe7d3e788cc45e2cbbac1941

Alüminyum folyo ile Wi-Fi sinyalini güçlendirmek mümkündür. Folyoyu birkaç kez katlayın ve modemin arka kısmına bir aynaymış gibi yerleştirin.

3- KENDİ S PEN'İNİZİ YAPIN

d1636285a7dedb224b2f0ca5c4d9bda9c831fff7
Dokunmatik ekranlar, alüminyum folyoları algılar. İsterseniz ince bir çubuğun ya da bir kalemin ucuna alüminyum folyo sararak kendi S peninizi yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz eldiveninizi algılamıyorsa, parmaklarınızın ucuna alüminyum folyo sarabilirsiniz.

Alüminyum Folyonun 3 pratik kullanımı... ile ilgili etiketler alüminyum folyo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.