"Altın Elbiseli Adam" Barkın Bayoğlu motosiklet kazasında öldü! Barkın Bayoğlu kimdir?

Ünlü motosiklet eğitmeni ve Youtuber, "Altın Elbiseli Adam" olarak bilinen Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.. Bayoğlu'nun o esnada köprüde bulunan bir yayaya çarptığı öğrenildi. Kimliği öğrenilemeyen yayanın da yaşamını yitirdiği bildiriliyor. "Altın Elbiseli Adam" geçtiğimiz yılda çok ciddi bir kaza atmatmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü

Kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza; köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başladı.

WhatsApp_Image_2017-07-25_at_10.36.19

KAVGA EDEN ÇİFTİN KURBANI OLDU!

Bu esnada Anadolu Yakası’ndan gelen Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda yürüyen adama çarptı. Kimliği henüz tespit edilemeyen adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Bayoğlu ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet dünyasında ‘Altın Elbiseli Adam’ lakabıyla bilinen Bayoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Motosiklet dünyasını ölümüyle yasa boğan Barkın Bayoğlu kimdir?

2016’DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI

Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti.

Bayoğlu uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Olayın ardından "Kaza yaptık, iyiyiz..." ismini taşıyan bir video yayınlayan Altın Elbiseli adam, videoya, "Şile yolunda yaşadığımız talihsiz olay. Ekipmanın önemini iyice anladık." notu düşmüştü.

barkAn_1

ALTIN ELBİSELİ ADAM KİMDİR?

Barkın Bayoğlu, 1975 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul'da başladığı ilkokula, ailesinin İngiltere'ye göç etmesi ile orada devam etti. Belçika'da siyasal bilimler okuyan Barkın Bayoğlu, Türkiye'ye geri döndüğü vakit Bilgi Üniversite Siyasal Bilimler ve Uluslar Arası İlişkiler Bölümü'ne devam etti ve buradan mezun oldu. Bilgi Üniversitesi'nin ilk mezunlarından olan Barkın Bayoğlu, 1998'de dördüncülük ile mezun oldu.

Barkın Bayoğlu'nun motorsiklete olan ilgisi ilkokul zamanlarına dayanıyor. İngiltere'de gittiği fuarda motorsiklet sevdası başlayan Barkın Bayoğlu, ilk motorsikletine lisede sahip oldu.

Barkın Bayoğlu, 2000'li yıllarda Telsim'de eğitmen olarak çalışmaya başladığını ifade ediyor. Daha sonra bir ara Kazakistan'da çalışan Barkın Bayoğlu, burada çalışması sonrası biriktirdiği para ile oto sanayii'de kendisine bir atölye satın aldı. Bu atölyede çevresindekilerin söylediklerine kulak tıkayan Barkın Bayoğlu, ilk motorsikletini bir scooter'den bir chopper'e dönüştürdüğünü anlatıyor.

Barkın Bayoğlu, askerlik için gittiği Afganistan'da barış gücünde gönüllü olarak çalıştı. Askerden döndükten sonra ise İki Teker dergisinde motorsiklet test ve editörü oldu. Derginin istifa etmesi ile Oto Haber dergisinden çalışmaya başladı.

İlk motosikletini lisedeyken alan Bayoğlu “altın elbiseli adam” lakabının nasıl aklına geldiğini şu şekilde anlatıyor: Kazakistan’da çalışırken Altın Elbiseli Adamı müzede görmüştüm, bir prens. M.Ö. 5.yy’da erken yaşında ölmüş biri. Otopark inşaatı sırasında mezarı bulunuyor. Elbisesi altın, içinde kırmızı bir kaftanı var ve çivi yazısı ile yazılar üzerinde. M.Ö.5. yy ve o yazılar Türkçe idi. Bu beni bayağı etkilemişti. Ayrıca 2008 yılında İki Teker Dergisi’nde çalışırken bir sponsor Barkın’a da tulum getirdik dedi. Bu sene İtalya’da dore renk moda olduğu için tulumu da altın renginde getirdik dedi. E bizde video çekeceğiz, ne yapalım dedik, Altın Elbiseli Adam olsun o zaman fikrinde buluştuk. Hem de ölmekte olan Türk anlayışını diriltiriz hem de mesajı alttan alttan vermeyi amaçladık. Çünkü bizi sevmeyen insanlar bunu yavaş yavaş yapıyorlar. Bizde bu taktik ile yapmak istedik.

"Altın Elbiseli Adam" Barkın Bayoğlu motosiklet kazasında öldü! Barkın Bayoğlu kimdir? ile ilgili etiketler Motosiklet kaza barkın bayoğlu altın elbiseli adam yaşamını yitirdi barkın bayoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.