Alperen Ocakları Survivor ve evlilik programlarına savaş açtı!

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mican, evlilik programlarının ve Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor programının yayımdan kaldırılmasını istediklerini söyledi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mican, evlilik programlarının kaldırılması için 1 milyon imza toplamayı hedeflediklerini açıkladı.

Kürşat Mican, evlilik programlarının gençlere kötü örnek olduğunu belirterek, bu programı sunan bir kişinin günlük 150 bin dolar kazandığını ileri sürdü. Mican, Survivor programını da eleştirerek, "Gençler müstehcen görüntüler sergiliyorlar, benim ağzıma alamayacağım şekilde giyiniyorlar" dedi.

Alperen Ocakları Survivor ve evlilik programlarına savaş açtı! ile ilgili etiketler Survivor alperen ocakları evlilik programları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.