Alperen Ocakları: Devlet müsaade etse de biz müsaade etmeyeceğiz!

Eşcinsellerin her yıl geleneksel olarak dünya çapında düzenledikleri 'Onur Yürüyüşü'ne Alperen Ocakları'ndan tehdit geldi. 25 Haziran'da yapılması planlanan yürüyüş için "Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz" ifadeleri kullanıldı. Alperen Ocakları geçtiğimiz yıl da benzer bir tutum sergilemişti

Alperen Ocakları, LGBT bireyler tarafıdan 25 Haziran'da Taksim'de gerçekleştirilmesi planlanan 'Onur Yürüyüşü'nü engellemek için "İstersek oraya 200 bin kişi geliriz" açıklamasında bulundu.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, KRT televizyonunda, "Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz, biz yürütmeyeceğiz. Biz hiçbir şekilde ne olursa olsun yürütmeyeceğiz. Onlar hangi bölgede yürüyecekse gideriz o bölgeye o caddeyi kapatırız onlar gelemez zaten oraya. İstesek 200 bin kişi de buluruz" ifadelerini kullandı.

"EMPERYALİST PROJE" İDDİASI

LGBT'lerin yürüyüş girişimini ne olursa olsun engelleyeceklerini belirten Kürşat Mican, "Bunların projesi her mahallede bir yapı oluşturmak. İstihbaratımızı uyarıyoruz. Bu bir proje, kapitalist, komünist, emperyalist güçlerin projesi. Eşcinselliği yaygınlaştırarak, aile birliğini yok etmek, üremeyi durdurmak, karı koca ilişkisini sonlandırmak ve karı koca ilişkisinden doğan çocukların yetişip vatana millete hayırlı fert olabilmesini engellemek istiyorlar. Aile yapısının temeline koyulmuş dinamittir. Gençler o yöne doğru meylediyorlar. Özellikle mahalle çalışmalarına indiler" diye konuştu.

YARGILANIYOR

Mican, 26 Haziran 2016’da yapılan 14’ncü Onur Yürüyüşü öncesinde de, “Her şeyi göze aldık, direkt yürüyüşü engelleyeceğiz” demişti. Mican hakkında daha sonra, 6 yıl 1 ay hapis istemiyle dava açılmıştı. Davanın ilk duruşması, 19 Mayıs’ta görülmüş, Mican hakkında zorla getirilme kararı çıkan duruşma 5 Ekim’e ertelenmişti.

Alperen Ocakları: Devlet müsaade etse de biz müsaade etmeyeceğiz! ile ilgili etiketler LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.