Almanya’da öldürülen Eşref’in son sözü: Ölüyorum karıcığım...

Almanya'da, Frankfurt yakınlarındaki Mörfelden- Walldorf kasabasında geçen hafta öldürülen 43 yaşındaki Eşref Çağrışlı’nın cenazesi, Türkiye’ye götürüldü. Soruşturmayı derinleştiren polis, çevredeki birçok Türk işletmesini bastı ve iki kişiyi gözaltına aldı. Eşref’in katiline "Buyur geç kardeş" diye yol verdiği öğrenildi.

Almanya’da geçtiğimiz hafta öldürülen Eşref Çağrışlı için başlatılan soruşturma derinleştiriliyor. Çağrışlı’nın otomobilinden ilham alınan isimle özel bir komisyon oluşturuldu. BMW Özel Komisyonu olarak Darmstadt Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyon bölgedeki birçok Türk işletmesine operasyon düzenleyerek 2 kişiyi gözaltına aldı.

Delil yetersizliğinden ötürü bu kişiler serbest bırakılırken SÖZCÜ'ye konuşan Darmstadt Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu, “Özel komisyon çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda olayın nedenini bilemiyoruz. Gözaltına alınan iki kişi, yeterli kanıt olmadığı için bırakıldı. Katil de şu anda serbestçe geziyor. Olayın bazı Rocker (motosikletli gruplar) gruplarla bağlantısı olduğunu düşünüyoruz. Bir takım ilişkileri varmış“ açıklamasını yaptı.

esref2

EŞREF’İN KIZI VE EŞİ

Öte yandan olay günü Çağrışlı’nın eşi S. ile küçük kızlarını çocuk yuvasına bırakmak için evden çıktığı ve çocuğu kucağına alıp arka koltuğa yöneldiği belirtildi. Eşref Çağrışlı, aracın arkasındaki çocuk koltuğuna kızını oturturken, genç ve siyah kapüşonlu birinin hızla geldiği, Eşref'in de “Buyur geç kardeş” diyerek yana çekildiği, o kişinin ise Eşref'in sağ koltuğunun altına tabancasını sokup ateşlediği öğrenildi.

TÜRK SAVCI DA OTOPSİ İSTEDİ

Yere yığılan Eşref Çağrışlı'nın soz sözü ise eşi S.’ye, “Ben ölüyorum karıcığım” oldu. Ardından çağrılan ambulansa bindirildi ama yolda hayatını kaybetti. Hastanede yapılan otopsinin ardından aile, cenazeyi Kayseri'ye götürdü. Cenaze Kayseri'ye indi ama Türkiye'de de savcılık otopsi talep etti. Böylece Eşref Çağrışlı'ya ikinci kez otopsi yapıldı. Eşref Çağrışlı'nın eşi bir kızı, iki ablası ve bir ağabeyi de cenazeyle birlikte Türkiye'ye gitti.

Almanya’da öldürülen Eşref’in son sözü: Ölüyorum karıcığım... ile ilgili etiketler Almanya cinayet eşref çağrışlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.