Almanya'da silahlı şahıs alarmı

Almanya'nın başkenti Berlin'de terör alarmı verilmesine neden olan olayın içeriği belli oldu. Polisin hastane otoparkındaki silahlı bir kişiyi, teslim olmaması üzerine bacağından vurarak yakaladığı açıklandı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de polisin silahlı bir kişiye ateş ederek yaraladığı bildirildi.

Berlin emniyetinden yapılan açıklamada, Kreuzberg semtinde Urban Hastanesi'nin park yerinde bir kişinin polisi silahla tehdit ettiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu kişinin uyarılara rağmen tehdidi sürdürdüğü, bunun üzerine polisin ateş ederek saldırganı bacağından yaraladığı ifade edildi.

Polisin hastaneye giden yolu kapattığı, öte yandan acil servisin hizmet vermeyi sürdürdüğü kaydedildi.

Alman basını, 27 yaşındaki Alman vatandaşı saldırganın sabıkasının bulunduğunu, olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığını yazdı.

Saldırganın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Almanya'da silahlı şahıs alarmı ile ilgili etiketler almanya'da alarm berlin saldırı kreuzberg hastanede silahla ateş açıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.