Almanya, Kamerun karşısında turladı!

Konfederasyon Kupası A grubu mücadelesinde Almanya, Kamerun'u 3-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Almanya'nın gollerini Kerem Demirbay(48') ve Werner(66' ve 81') kaydederken Kamerun'un tek golünü geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Aboubakar attı. Kamerun'da Mabouka, video hakem uygulamasıyla kırmızı kart gördü.

2017 Konfederasyon Kupası A grubu 3. maçında Almanya ile Kamerun karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarı adeta gol düellosuna sahne oldu. 48. dakikada Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay, harika bir gol attı ve Almanya'yı 1-0 öne geçirdi.

63. dakikada Kamerun'da Mabouka, video hakem kararıyla kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 66. dakikada genç futbolcu Timo Werner skoru 2-0'a getirdi. 78'de geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Vincent Aboubakar, kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı ve farkı bire indirdi: 2-1.

dsfaskdfjlsakdf

Bu gole 3 dakika Werner karşılık verdi ve mücadele Almanya'nın 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Almanya puanını 7'ye yükseltti ve yarı finale yükselen takım oldu.

KONFEDERASYON KUPASI YARIN FİNAL EŞLEŞMELERİ

konfederasyon_kupasA_yarA_final_eAleAmeleri_tarih_ve_saati_ne_zaman_hangi_kanalda_saat_kaAta_canlA_yayAnlalanacak

Almanya, Kamerun karşısında turladı! ile ilgili etiketler almanya kamerun konfederasyon kupası maç sonucu eşleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.