Alman televizyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ahlaksız klip / VİDEO

Alman siyasetçilerin Türkiye'ye karşı takındıkları çirkin tutuma ek olarak, Alman medyası da her geçen gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı ahlaksız saldırılarının dozunu biraz daha artırıyor. Bu kez Almanya'da yayın yapan NDR televizyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür içeren bir video yayınladı

Alman komedyen Jan Böhmernann'ın ZDF kanalında okuduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ve ağır küfürler içeren şiiri uzun süre iki ülke arasında krize neden olmuştu.

Bu kez de Hamburg merkezli Alman Norddeutscher Rundfunk (NDR) sahne aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı daha önce de hedef alan "extra 3" programında "Erdoğan için yeni bir şarkı" başlıklı bir video yayınlandı.

Videonun tanıtımında ise, "Bana biraz vakit ayır, sana bir şarkı daha söyleyeyim. Recep Tayyip Erdoğan isimli tonton bıyıklı Osmanlı patronu üzerine." ifadelerine yer verildi.

Şarkının içeriğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıl almaz suçlamalar ve hakaretler yöneltilirken, Alman televizyonu haddini aştı ve işi Türkiye Cumhuriyeti'nin liderine küfür etmeye kadar götürdü.

Videoda "Bir Müslüman Kardeş'ten daha dindar, bir kevaşeden daha azgın!" ifadelerine yer verildi.

BU İLK SALDIRI DEĞİL!

Almanya'da yayın yapan NDR televizyonu daha önce de Erdoğan'ı hedef alan video klipler yayınlamıştı.

Wolfgang Petry’nin “Delilik” ve “Cehenneme, cehenneme” adlı parçasının sözleri, Başbakanlığı döneminde, Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanmıştı.

1 dakika 45 saniyelik klip, Erdoğan’ın sesinin kısıldığı miting konuşmasıyla başlıyordu ve “Ben Türkiye’nin Micky Mouse’yum, çılgınım, doğrudan cehennemden geliyorum” diye devam ediyordu.

Klipte “Erdoğan” ismi de, “ErdoWAHN”, “Delirmiş Erdo” şeklinde telaffuz ediliyordu. / SuperHaber

Alman televizyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ahlaksız klip / VİDEO ile ilgili etiketler Almanya Erdoğan video ndr extra 3
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.