Akhisarspor tur biletini kaptı!

Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Akhisarspor, ilk maçta aldığı 1-0'lık galibiyet ile adını Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı ve adını yarı finale yazdırdı.

Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanan ilk mücadeleyi 89. dakikada Eray Ataseven'in attığı golle 1-0 kazanan Akhisarspor deplasmanda da Soner Aydoğdu ve Eray Atasever'in golleriyle yarı final biletini kaptı. Kayserispor'un maçtaki tek gollerini ise Artem Kravets ve Asamoah Gyan kaydetti.

Akhisarspor tur biletini kaptı! ile ilgili etiketler Kayserispor Akhisarspor canlı izle canlı yayın Türkiye Kupası a spor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.