AK Parti eski milletvekili Şükrü Önder FETÖ'den tutuklandı...

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski AK Parti Yalova Milletvekili Şükrü Önder çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında ByLock kullandığı tespit edilen eski Yalova Milletvekili Şükrü Önder gözaltına alınmıştı. Eski milletvekili ve emniyet müdürü Şükrü Önder çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Giresun, Siirt, Kütahya ve Malatya'da İl Emniyet Müdürlüğü ile 2002-2007 yıllarında Yalova milletvekilliği yapmış emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şükrü Önder, örgüt içi şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığının tespit edilmesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bugün saat 10.00 sıralarında gözaltına alınmıştır."

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen eski Yalova Milletvekili Şükrü Önder, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AK Parti eski milletvekili Şükrü Önder FETÖ'den tutuklandı... ile ilgili etiketler Yalova AK Parti milletvekili şürkü önder emniyet müdürü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.