AK Parti'den referandum kampanyasında sürpriz taktik!

AK Parti referandum sürecinde sürpriz bir taktik izleyecek. "Evet'in nedenleri 'hayır' üzerinden anlatılacak. Eski milletvekilleri ile il başkanları da sürece dahil edilecek. Anket sonuçlarına göre süreçte sürpriz adımlar atılabilecek..

AK Parti de nefesler tutuldu. Referandum kampanyasının başlayacağı 25 Şubat tarihi beklenmeye başladı. Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanacak kampanyanın detayları da netleşiyor.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. 4 saat süren toplantıda Tanıtım ve Medya İşleri Başkanlığının hazırladığı rapor ve son anketler masaya yatırıldı.

A Haber'in haberine göre, AK Parti referandum sürecinde sürpriz bir taktik izleyecek. "Evet'in nedenleri 'hayır' üzerinden anlatılacak. Ana muhalefetin söylemleri yakından takip edilecek. O söylemler üzerinden de çelişkiler dile getirilecek...

Hazırlanan şarkılar sloganlar afişler. AK Parti gümbür gümbür kampanya için kolları sıvadı. Her bölgeye farklı şarkılarla hitap edilecek. Kürtçe ve Arapça şarkıların yanı sıra Karadeniz ve Ege ezgileri de meydanlardan yükselecek.

AK Parti'nin söylemlerinde tek bir vurgu yapılacak. Birleştirici unsurlar öne çıkarılacak. "Mesele memleket meselesi" denilecek... Hedef kararsız seçmeni etkilemek... Bu amaçla sürpriz hamleler devreye sokulacak.

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti gençlik kollarına gönderdiği mektupta risk alarak koşacağız mesajı verdi. 25 Şubat'ta Ankara da geniş katılımlı bir toplantı ile kampanya start alacak. O gün 10 bin partili o salonda olacak. Yıldırım partinin kuruluşundan bu yana görev yapan 600 milletvekili sayıları 450'yi bulan eski il başkanları o akşam yemek yiyecek. Kampanya sürecinde onlardan destek istenecek.

Ve mitingler.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30-40 ilde miting yapması kalan illeri de Başbakan Binali Yıldırım'ın gitmesi planlanıyor. Her iki ismin bazı büyükşehirlerde ortak miting yapabileceği de belirtiliyor.

AK Parti'den referandum kampanyasında sürpriz taktik! ile ilgili etiketler AK Parti Kampanya referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.