Ajda anlattı Cem fotoğraf paylaştı... İşte 'Arif v 216'dan yeni bilgiler!

Geride bıraktığımız gün verdiği iftar yemeğinde Arif v 216 hakkında açıklamalarda bulunan Ajda Pekkan'dan sonra Cem Yılmaz'dan da yeni görüntüler geldi.

Filmde kendisinin gençliğini Farah Zeynep Abdullah’ın oynayacağını açıklayan Ajda Pekkan, genç kıza makyaj ve kıyafet konusunda yardımcı olduğunu söylemişti. Ajda Pekkan’ın filmle ilgili dikkat çeken açıklamalarından sonra gözler Cem Yılmaz’a çevrilmişti ki komedyenden iki yeni fotoğraf geldi. Çekimlerini hızlı bir şekilde sürdürdüğü filminden yeni paylaşımlarda bulunan Cem Yılmaz iki yeni kare paylaştı.

İşte paylaştığı notlarla o fotoğraflar:

Filmimiz @ArifV216 dan bir kare bile… Bana yeter

tytAty

O kadar güzel ki,eski bir dostu uzun bir aradan sonra görmek gibi!

turtuAt

Ajda anlattı Cem fotoğraf paylaştı... İşte 'Arif v 216'dan yeni bilgiler! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Farah Zeynep Abdullah Ajda Pekkan iki yeni fotoğraf gençliği
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.