Ahmet Hakan'dan Şeyma Subaşı'na ikinci salvo...

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Şeyma Subaşı röportajını ikinci kez köşesine taşıyarak ''Çok affedersin ama o röportajla kafa bulmak değil, kafa bulmamak haksızlık olurdu.'' ifadelerini kullandı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Şeyma Subaşı röportajını ikinci kez köşesine taşıyarak ''Çok affedersin ama o röportajla kafa bulmak değil, kafa bulmamak haksızlık olurdu.'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde Şeyma Subaşı'nın verdiği röportajı değerlendirmişti. Ahmet Hakan'ın yazısıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Subaşı, Hakan'ın kendisini küçük gördüğünü iddia etmişti.

Ahmet Hakan bu gelişmelerin üzerine bugün köşesinde yine Subaşı'nın röportajı ve verdiği tepkiye yer verdi. Hakan, yazısında ''Çok affedersin ama o röportajla kafa bulmak değil, kafa bulmamak haksızlık olurdu.'' ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü...

OKEY MİSİN ŞEYMA
VERDİĞİN röportajla birazcık eğlendik, azıcık kafa bulduk diye...
Pek bozulmuşsun Şeyma...
Bana verdiğin cevapta “Ben buyum... Sana ne? Kime ne?” falan demişsin.
*
Eğer ben durup dururken senin...
Acıklı mesleksizliğine... Ruh ikizin Acun’la evlenme biçimine... Her cümlenin başına “Ya” koymana... “No way” deyişine... “Namaz kılamıyorum çünkü çok sosyalim” şeklindeki hayli komik izah biçimine... Cüretkâr cahilliğine...
Laf edip eğlenmiş olsaydım.
Yerden göğe kadar haklı olacaktın Şeyma.
*
Ne yapacaktım yani o röportaj metnine?
Sartre’ın Nobel’i ret konuşması muamelesi falan mı çekecektim?
Tabii ki alay edecektim, tabii ki küçümseyecektim, tabii ki kafa bulacaktım.
Çok affedersin ama o röportajla kafa bulmak değil, kafa bulmamak haksızlık olurdu.

Ahmet Hakan'dan Şeyma Subaşı'na ikinci salvo... ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.