Ahmet Çakar'ın 5-0 kehaneti Sinan Engin'i çıldırttı! / VİDEO

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 10 kişi kaldığı maçta Bayern Münih'e 5-0 kaybetti. Eski hakem ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol'da bu skoru önceden tahmin ettiği, Sinan Engin'in de bu kehanete büyük tepki gösterdiği ortaya çıktı...

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Bayern Münih'e 5-0 yenildiği maçın skorunun Beyaz Futbol yorumsucu eski hakem Ahmet Çakar tarafından önceden tahmin edildiği ortaya çıktı.

Çakar'ın Beşiktaş'ın 5-0 yenileceğine dair tahminini bir zarf içinde Beşiktaş'a yakınlığı ile bilinen Sinan Engin'e verdiği görüldü.

Maçtan önce zarfı açan ve 5-0'lık tahmini gören Engin adeta çıldırdı. Bu skorun tahmin olmadığını, bir temenni olduğunu söyleyen Sinan Engin, Çakar'ı Alman ekolünden olmakla suçladı.

Sinan Engin'in tahmin yazılı kağıdı yırtıp attığı bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü...

Ahmet Çakar'ın 5-0 kehaneti Sinan Engin'i çıldırttı! / VİDEO ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Beşiktaş Bayern Münih Sinan Engin skor tahmin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.