Türk restoranının sahibi o anları anlattı, İspanya polisi yalanladı...

Barcelona’da bir minibüsün kalabalığın arasına dalmasından sonra iki silahlı kişinin bir restorana girdiği duyuruldu. Terör uzmanı Abdullah Ağar, rehineler bulunan restoranın bir Türk restoranı olduğunu söyledi.

Barcelona’da bir minibüsün kalabalığın arasına dalmasından sonra iki silahlı kişinin bir restorana girdiği duyuruldu. Terör uzmanı Abdullah Ağar, rehineler bulunan restoranın bir Türk restoranı olduğunu söyledi.

El Pais'e konuşan polis kaynaklarına göre, kentin en ünlü alışveriş caddelerinden La Rambla'da yayalara yönelik terör saldırısını gerçekleştiren kişiler, ardından yakınlardaki El Raval semtinde bir bar-restorana daldılar.

İspanyol medyasında, silahlı iki kişinin buradaki müşterileri rehin aldığı ve polislerin mekanı kuşattığı belirtiliyor.

Bu bölgede bulunanlar Twitter hesaplarından silah sesleri duyduklarını paylaşıyorlar.

CNN Türk'e konuşan Abdullah Ağar bu restoranın bir Türk restoranı olduğunu ve saldırının DEAŞ izleri taşıdığını söyledi.

Polisin restoranlar bölgesindeki operasyonu devam ediyor.

TÜRK RESTORANININ SAHİBİ O ANLARI ANLATTI

Türk restoranının sahibi Server Can AHaber kanalına bağlanarak yaşananları anlattı. Can, teröristlerin restoranda yemek yediklerini, daha sonra içlerinden ikisinin ayrılarak araçlı saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade etti. Araçlı saldırıyı gerçekleştiren iki saldırgandan bir tanesinin tekrar restorandaki teröristlerin yanına döndüğünü belirten Can, 6 çalışan ve müşterilerin rehin alındığını belirtti.

Çok sayıda polisin restoran çevresini sardığını belirten Can, bir operasyon hazırlığının olduğunu ifade etti.

İSPANYA POLİSİ YALANLADI

Saldırının ardından yapılan açıklamada ise polis, restoranda herhangi bir rehin alma olayının söz konusu olmadığını belirtti.

Türk restoranının sahibi o anları anlattı, İspanya polisi yalanladı... ile ilgili etiketler İspanya Abdullah Ağar restoran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.