Afrin'in bitişi için tarih açıklandı! Irak için operasyon sinyali verildi...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Zeytin Dalı Harekatı, Irak'a sınır ötesi PKK operasyonu ve Salih Müslim konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Avusturya'da gazetecilere açıklamalar yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afrin'deki teröristlere yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın Mayıs ayına kadar sona ereceğini söyledi.

Çavuşoğlu, PKK'ya yönelik sınır ötesi operasyonun da sinyalini verdi.

Bağdat yönetimi ile görüşmeler yapıldığını belirten Bakan Çavuşoğlu, Irak'taki seçimlerin ardından bu ülkede PKK'ya yönelik harekatın başlayacağını belirterek, "Irak'ta da PKK'ya sınır ötesi operasyon olacak, Irak yönetimi ile birlikte yapacağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Salih Müslim'le ilgili flaş bir bilgiyi de paylaştı.

Çekya ve ardından Almanya'nın başkenti Berlin'de görülen Müslim'in İsveç'te olduğunu belirten Çavuşoğlu, İsveç'ten geçici tutuklama talebinde bulunulduğunu söyledi.

Afrin'in bitişi için tarih açıklandı! Irak için operasyon sinyali verildi... ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı PKK Irak Bağdat zeytin dalı harekatı Salih Müslim
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.