Afrin'de şiddetli çatışmalar yaşanıyor!

Afrin'deki terör unsurlarına yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda dün Cinderes beldesine bağlı Hacı İskender köyü ile Şeran beldesine bağlı Serincek köyü teröristlerden kurtarıldı.

Zeytin Dalı Harekatı’nın 23. gününde terör hedeflerinin karadan ve havadan ateş altına alınmasına devam edildi. Cinderes ve Ömer Uşağı’nda önceki gün yoğunlaşan çatışmalar dün de devam etti.

Reyhanlı ve Kilis’te yoğun hava hareketliliği görüldü. Ayrıca Hatay’ın Suriye sınırındaki karakollardan da gece boyunca obüs ve çok namlulu roketatarlar ile terör örgütü hedeflerine atışlar yapıldı.

266 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

TSK’nın verdiği bilgiye göre operasyon kapsamında 49 nokta terör örgütünden kurtarılırken bin 266 terörist de öldürüldü.

Harekat kapsamında terör unsurlarından arındırılması hedeflenen Afrin’in Cinderes, Bafelyun Tepesi, Şeyh Huruz Dağı, Kefer Cenne, Şeran ve Racu beldesi bölgeleri havadan ve karadan ateş altına alındı. Tam isabetle vurulan terör hedeflerinden yükselen dumanlar, Türkiye’den de izlenebildi.

Afrin'de şiddetli çatışmalar yaşanıyor! ile ilgili etiketler Afrin zeytin dalı 24gün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.