Afrin şehidi Bilal Akpınar'ın vasiyeti ortaya çıktı! "Ailem üzülmesin, maaşın yüzde 10'u yine..."

Afrin'de şehit düşen ve Karabük'de on binlerin uğurladığı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın silah arkadaşına bıraktığı vasiyet yürekleri dağladı. Vasiyetinde "Bu savaş hak ile batılın savaşı" diyen şehit Akpınar, anne, baba ve kardeşleri ile eşi Hafize Nur'a üzülmemelerini söylüyor. Şehit Bilal, devletin bağlayacağı maaşın yüzde 10'nuyla hayır yapılmasını da istiyor.

Terör örgütününe yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda 7 Şubat'ta şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın tim komutanı olan ve aynı saldırıda yaralanarak tedavi altına alınan silah arkadaşına verdiği 30 Ocak 2018 tarihli vasiyet bıraktığı ortaya çıktı. Karabük'te on binlerin son yolculuğuna uğurladığı Şehit Bilal Akpınar, vasiyetinde annesi, babası ve eşine üzülmemelerini söylüyor. Devletin bağlayacağı şehit aylığının yüzde 10'u ile hayır yapılmasını isteyen şehidin yürekleri dağlayan vasiyeti Mehmetçiğin asaletini bir kez daha gözler önüne serdi.

bilal_akpAnar_cenaze
Afrin Şehidi Bilal Akpınar'ı Karabük'te on binler uğurlamıştı.

Şehidin vasiyeti şöyle:

Kardeşim, senden ricamdır bana bir şey olana kadar sende saklı kalsın. Kardeşim bu savaş haç ile hilalin, imanla inkarının, hak ile batılın, küfür ile tevhidin savaşıdır. O yüzden anneme, babama, kardeşime Nur'a söyleyin üzülmesinler kesinlikle. Hayatlarının geri kalanını rahat geçirsinler anneme o istediği evi alsınlar. Dua etsin arada bir üzülmekle hayatını bitirmesin.

Babam da, Beyza da haklarını halel etsin üzülmesinler.

Nur'a söyleyin ben ona doyamadım. Ama eğer gidersem hakkını helal etsin. Üzülmesin öbür tarafta birbirimize kavuşacağız inşallah. Beraber planladığımız gezilecek yerleri gezsin, benim yazımı tutmakla ömür geçirmesin. Aileme iyi baksın. Beni Safranbolu'ya gömsünler kardeşim.

Babamlara söyleyin devletin bağladığı aylığın yüzde 10'u yine Zehra teyzenin oraya versinler. Hakkınızı halel edin.

30 Ocak 2018 tarihli vasiyettir.

Kaynak:Karar Gazetesi

Afrin şehidi Bilal Akpınar'ın vasiyeti ortaya çıktı! "Ailem üzülmesin, maaşın yüzde 10'u yine..." ile ilgili etiketler Şehit vasiyet bilal akpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.