Adriana Lima'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Ünlü isimlerle ilgili yaptığı kötü haberler nedeniyle 'Felaket Tellalı' olarak tanınan Onur Akay'dan bu kez müjdeli haber geldi. Akay, Adriana Lima'nın bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Aloo Müzik Grubu'nun solistlerinden Adnan Ferah'la Ortaköy'de bir mekanda sohbet ederken görüntülenen ünlü sanatçı Onur Akay'a, muhabirlerin "Kötü haberleri hep sizden duyuyoruz. İyi haber hiç gelmiyor mu?" sorusu üzerine Onur Akay'dan müjdeli haber geldi. Akay, Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

"ADRİANA LİMA'NIN KIZI OLACAK"

Geçtiğimiz günlerde Adriana Lima'nın Metin Hara'dan iki aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Onur Akay'ın yaptığı bu açıklama ile güçlenen iddiada, bebeğin cinsiyetinin de belli olduğu öğrenildi. Akay, "Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin kızı olacak." dedi.

Adriana Lima'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! ile ilgili etiketler Adriana Lima bebeğin cinsiyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.