Adliyedeki polislerden Fethi Sekin'in köpeği ile ilgili istismar tepkisi!

İzmir kahramanı şehit Fethi Sekin'in baktığı köpek "Arap"ın sosyal medyada istismar edilmesine polislerden tepki geldi.

İzmir'de kahraman polis memuru Fethi Sekin'in şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısı sonrasında gündeme gelen, Sekin'in baktığı köpekle ilgili çok sayıda paylaşım yapılmıştı. Adı "Arap" olan köpeğin nöbet kulübesi önündeki başı eğik fotoğrafları televizyonlarda ve sosyal medyada yer aldıktan sonra bazı vatandaşların Arap'ı alıkoyduğu ve "köpek sahipsiz, sokaklarda üşümesin" diyerek evine götürdüğü ortaya çıktı.

120120171349113028526_3.jpg

Bu kişilerin sosyal medyada "bizim himayemizde" şeklinde fotoğraflar çekerek yayınlaması ise rahatsızlık yarattı.

Yaşananların ardından İzmir adliyesindeki polisler, Arap için bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

ŞEHİT BİZİM, KÖPEK BİZİM

"Daha acısı geçmeden sosyal medyada popülarite için kullanılması, mama yardımı bağış gibi söylentilerin çıkması, rant malzemesi yapılması ve şehit töreninden sonra hayvanın yerinden alıkonulması, reklamının yapılması, elden ele dolaştırılması ve sosyal - görsel medyada servis edilmesi bizi derinden yaralamıştır.

ARAP (kimisi Zeytin der) şehit Fethi abinin mesai arkadaşıdır. Yeri Bayraklı Adliyesidir. Polislerin, Adliye çalışanların ve kafeteryanın baktığı bir köpek olup bazen Çevik Kuvvet kumanyası ile de ödüllendirilmektedir. Lütfen artık bir yere goturmeyin çünkü onun en mutlu olduğu yer Adliye C kapısı betonlarıdır.

120120171349263021415_3.jpg

Lütfen bu hassas noktamızı kullanmayın, maneviyatımızla oynamayın. Konuşamayan bu canlıyı iğrenç emellerinize alet etmeyin.

BU SAATTEN SONRA KÖPEK ÜZERİNDEN RANT ELDE EDEN, PAYLAŞIM YAPAN, 2. VEYA 3. KİSİLERDEN MADDİ MANEVİ YARDIM TOPLAYAN veya KÖPEĞİ YAŞADIĞI YERDEN ALAN SUÇ İŞLEMİŞ OLUR.

ARAP ait olduğu yerdedir ve ARAP dilenci de değildir.

Bayraklı Belediyesine teşekkür ederiz kendisine kulübe yaptı lakin girmiyor içine... Biz de kendisine patlamadan zarar gören kendi nöbet kulübemizi onarıp tesis ettik.

Görmek isteyen vatandaşlar orada görebilir. Patlamadan ve patlamadan sonraki yoğun yer değiştirmesinden dolayı biraz insanlardan kaçıyor lakin bu geçici bir durum...

Duyarlı hayvansever İzmir halkına teşekkür ederiz."

Adliyedeki polislerden Fethi Sekin'in köpeği ile ilgili istismar tepkisi! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.