Adı Efsane yeni bölüme Tarık- Bahar aşkı damga vuruyor|İşte Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanı

Adı Efsane yeni bölüme Tarık'la Bahar'ın aşkı damga vuracak. Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane dizisini yeni bölümünde heyecan yine dorukta olacak. Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanına göre Bahar ile Tarık arasındaki aşk giderek büyüyor. Melis, Babası ile Bahar arasındaki ikişliyi nasıl karşılayacak? İşte İşte Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanı...

Adı Efsane yeni bölüm Kanal D ekranlarında yarın akşam izleyiciyle buluşacak. Adı Efsane yeni bölümde Melis büyük bir şok yaşıyor. Melis Babası ile Bahar’ın arasındaki ikişliye nasıl bir tepki verecek? Yayınlanan Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanına bakıldığında dizinin yarın akşamki bölümünde heyecanlı sahneler yaşanacak. İşte Adı Efsane yeni bölüm özeti ve 14. bölüm fragmanı...

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Adı efsane 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı. 29 Nisan yeni bölüm tanıtımında Bahar ile Tarık arasındaki aşk giderek Büyür. Melis Babası ile Bahar’ın arasındaki ikişliye nasıl bir tepki verecek? Öte yandan Melis'in eski erkek arkadaşının Hakan'ı dövdürmesi herkesi etkiler. Zor günler geçiren Melis ise hakana sığınır ve atlatmaya çalışır.

Ama ona en büyük süprizi babası yaşatır babasının baharın samimi durumunu öğrenince büyük sıkıntılar yaşar ve onu zor günler bekler. Melisin babası hem kızları ileiyiilişkiler kurup hemde ilişkiyi nasıl yürütecek. Seçilin planları yüzünden Tarık ı çok zor günler beklemektedir.

Fikret öfkelenmeye başlıyor bir diğer yandan da Tarık ve baharın ilişkisini duyan seçil duygularına hakim olamıyor ve her şey açıga çıkıyor. Fikret bütün olaylardansonra artık gözünü karartıp olaylara öyle bakar. Herkese meydan okur kimseninkarşına geçmemesi gerektiğini söyler geçenler için çok kötü günlerin geleceğini söyler.

Bu olaylardan sonra firkete her şeye rağmen hayata tutunmasını yoksa düşman olacaklarını söyler. Fakat fikretin kararı değişmeyecektir aklındakıleri yapmaya kararlıdır. Tarık ile baharı el ele gören seçil tüm umutlarını kaybetmiş gibidir ve bu olay onu derinden etkiler bu olaylardan sonra daha ne kadar duygularını saklayacaktır.

Öte yandan Sibel parayı seçerek fikreti para için elinin tersiyle itmiştir ama Fikret bu olay karşısında rahat durmayacak ve sibelden intikam alacaktır. Melis babası Tarık ile baharın ilişkisini onaylayacakmı? Seçil Bahar ile Tarık’ın ilişkilerine nasıl engel olacak?Melis ile Hakan Arasındaki sürpriz aşkta giderek büyümeye başlar Sibel ile Fikret yeni bölümde neler olacak?Adı Efsane yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adı Efsane son bölümünde neler oldu? Adı Efsane dizisi 13. Bölüm fragmanında Tarık büyük bir aşkla başlı olduğu Bahar’dan ayrı kalmaya dayanamıyor. Bahar ise umutlu olmasını ve her şeyin yoluna gireceğine inanmasını istiyor. Melis ise uzun zamandır babasından şüphelendiği bu durumla ilgili Seçil’in söyledikleri ile emin oluyor.

Üstelik bir de babası ve Bahar’ı samimi bir şekilde görünce Melis sinirden çıldırıyor. Babasının Bahar ile mutlu olmasına izin vermeyeceğine ant içiyor. Diğer yandan Melis ve Hakan’ın yeniden bir araya gelmesini hazmedemeyen biri vardır. Kıvanç bu yakınlığım hırsı ile Hakan’ı dövdürüyor. Seçil ise yeniden bir araya gelen Tarık ve Bahar’ı görmenin acısını ise kızlardan çıkarıyor. Fiko ve Hakan ise bağlarına sardıkları beladan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünüyor.

efsane

KONUSU NE?

Adı Efsane dizisinin konusu ne? “Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile efsane olacak “Adı Efsane”nin genel hikâye ve künyesi ise şöyle; Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Dizinin başrolü ise "her rolün oyuncusu” Erdal Beşikçioğlu. Beşikçioğlu’nun yol arkadaşları ise genç neslin başarılı temsilcilerinden Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer. Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’nin senaryosu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’a ait.

Adı Efsane yeni bölüme Tarık- Bahar aşkı damga vuruyor|İşte Adı Efsane 14. yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler adı efsane adı efsane yeni bölüm adı efsane 14. yeni bölüm fragmanı tarık bahar adı efsane 14. yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.