Adı Efsane 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Tarık takımı bırakıyor mu?

Adı Efsane 11. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Adı Efsane son bölüm ile 1 Nisan Cumartesi akşam yayınlandı. Melis ve Hakan arasında yaşanan yakınlaşma gün geçtikçe kendini aşka bırakırken Sibel Melis'e öpüştüklerini söyledi. Hakan, Sibel'e Fiko'dan ayrılmasını kesin bir dille söyledi. Fiko'ya karşı bir şey hissetmeyen Sibel durumu hemen kabullenir. Fiko yaşananlara anlam veremezken Sibel'i geri kazanmak için mücadeleye devam edecek. Peki Adı Efsane 11. bölümde neler olacak? İşte Adı Efsane son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Adı Efsane 11. bölüm fragmanı sosyal medyada yayınlandı. Adı Efsane dizisi 1 Nisan Cumartesi akşamı aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Adı Efsane 11. bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. Dizinin yeni bölümde Tarık kızları ve takımındaki gençler arasında kalıyor. Adı Efsane son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haber detayda..

Adı Efsane 11. bölüm fragmanında Tarık kızları ve takım arasında kalıyor. Yeni bölümünde Tarık’ın kararı ne olacak? Adı Efsane’nin son yayınlanan bölümünde Hakan’ı öpen ve aşkını itiraf eden Sibel, ortalığı karıştı. Finale Tarık’a gelen teklif damga vurdu. Peki, özel okulda hocalık yapmak için teklif alan Tarık’ın kararı ne olacak? Kızlarıyla daha yakın olmayı seçip, takımından vaz mı geçecek?

adA_efsane_yeni_bAlAm

ADI EFSANE 10. SON BÖLÜM ÖZETİ

Tarık çocukların dengesinin bozulduğunun farkındadır; ama, takımının dağılmasına seyirci kalmaya hiç niyeti yoktur. Bahar ise, bir tercih yapmak zorunda kalmıştır.

Tarık’ın karmakarışık dünyasına dâhil olmayı göze almışken artık ondan uzak durması gerekmektedir. Melis ve Hakan aralarındaki mesafeleri kapatmaya ilk defa bu kadar yaklaşmışlardır.

Bahar, Tarık'tan vaz geçecek mi? Hakan, Melis’le işleri yoluna koyabilecek mi?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Adı Efsane yeni bölümde Tarık’ın takımdaki gençlerin hayatlarına gösterdiği ilgi, kızlarının serzenişlerine neden olur! Tarık, -Hakan, Fiko, takım- derken Zeynep ile Melis’i istemeden ihmal etme noktasına gelir. Zeynep’in ağlayarak yakınması, Tarık’ı etkiler. Yaşadıklarını düşünerek kızlarının haykırışları onu karar almaya zorlar. Seçil ise, kızlarına olan ilgisinin takımdaki gençlere kaydığını gördüğü Tarık’ı, Bahar’a şikayet ederek savaştan kaçmadığını gösterir.Adı Efsane 11. Bölüm 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Adı Efsane 11. Bölüm Fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan’ın tüm engellemelerine karşın Sibel’in aşk itirafı ve öpücüğü, gençlerin arasını bozuyor! Fiko’ya da ayrılmak istediğini söyleyen Sibel, fırsatını bulduğu anda Melis’e de Hakan ile öpüştüğünü söyler. Fiko, Sibel’in bu ayrılma isteğine anlam veremez.

Hakan ise, Melis ile işleri düzeltmeye başladığı sırada araya giren öpücük olayı ile düşünceler içerisindedir. Hem Fiko’ya, hem de Melis’e bu durumu nasıl açıklayacağını düşünmekten sinirlerine hakim olamaz.

Tarık ve Bahar arasında ise, Kevser Hanım ile Seçil’in etkisi yüzünden soğuk rüzgarlar esmektedir. Kevser hem Tarık, hem de Bahar ile kesin konuşmuştur. Bu beraberliğe izni yoktur! Tarık, Bahar’dan beklediği cevabı alamaz.

Adı Efsane 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Tarık takımı bırakıyor mu? ile ilgili etiketler adı efsane 11. bölüm adı efsane adı efsane son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.