Adı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda yaşatılıyor

Şehit polis memurunun adı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda yaşatılıyor.

Şehit Polis memuru Kemal Tosun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda motorlu eskortların şefiydi. İstanbul programlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun en önünde o giderdi. 15 Temmuz Darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nde darbecilerin karşısına çıktı. Darbecilerin kurşunlarına hedef olan Tosun, köprünün adını '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştiren şehitler arasında yer aldı.

sehit_2

ADI YAŞATILIYOR

Şehit Polis Memuru Kemal Tosun'un adı, Cumhurbaşkanlığı konvoyunda yaşatılıyor. 15 Temmuz'dan sonra İstanbul'daki Cumhurbaşkanlığı konvoyunda görev almaya başlayan zırhlı polis araçlarından birisine Şehit Kemal Tosun adı verildi. Mesai arkadaşlarının Kemal Abisi, uzun yıllar görev yaptığı Cumhurbaşkanlığı konvoyunda bugün adıyla yaşatılıyor.

Adı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda yaşatılıyor ile ilgili etiketler Şehit kemal tosun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.