Adem'den Pınar'a: "Onların kuyruklarıydın!"

'Survivor 2017'de ünlüler adına mücadele eden Adem Kılıççı, Pınar Saka'nın uzun süre diğer gruba dahil olmaya çalıştığını iddia etti.

Zaman zaman sert tartışmalar yaşadığı Sabriye Şengül ile dertleşen Adem Kılıççı, takım arkadaşı Pınar Saka'nın davranışlarını eleştirdi.

Başarılı yarışmacı, "Pınar konuşmaya hiç fırsat vermiyor. Ben bir şey anlatıyorum, 'Ben o gruptan değildim' diye hemen lafı kesiyor. 'Bir saniye. Hemen kendini aklamaya çalışıyorsun. Ne gerek var? Bırak ben bir lafımı bitireyim' dedim. Pınar'a bir şey söylendiği zaman hemen kendini aklamaya çalışıyor. 'Ben onlardan değildim' diyor. Kuyruklarıydın, ne değildin? Bir güne bir gün gelip bize selam mı verdin?" ifadelerini kullandı.

Adem'den Pınar'a: "Onların kuyruklarıydın!" ile ilgili etiketler Survivor adem kılıççı pınar saka sabriye şengül tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.