Adana Demirspor'dan rahat galibiyet!

Spor Toto 1. Lig'in açılış maçında Adana Demirspor konuk olduğu Gaziantepspor'u 3-0 yendi.

Gaziantepspor ile Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig’in 21.haftasında karşı karşıya geldi. Gaziantep Stadı’nda oynanan ve hakem Ramazan Keleş’in yönettiği mücadelede gülen taraf 3-0’lık skorla Adana Demirspor oldu.

Karşılaşmada konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 35.dakikada Gege Marques ile 46.dakikada Atakora Lalawle ve 90+1.dakikada Gökhan Çamur kendi kalesine kaydetti.

Bu sonucun ardından Oktay Derelioğlu yönetimindeki Gaziantepspor 4 puanla son sırada kaldı. Adana Demirspor ise yeni teknik direktörü Mustafa Uğur ile çıktığı ilk maçı kazandı ve puanını 24’e yükseltti.

Adana Demirspor ligdeki bir sonraki maçını sahasında Boluspor ile oynayacak. Gaziantepspor ise BB Erzurumspor deplasmanına gidecek.

Adana Demirspor'dan rahat galibiyet! ile ilgili etiketler Gaziantep Adana Demirspor canlı yayın maçı canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.