Acun Ilıcalı 'Survivor Brezilya' ile mi geliyor? Ekibi açıkladı!

Acun Ilıcalı, haziran ayında Brezilya'da yaptığı görüşmeler sonrasında ağustos ayında harekete geçti.

Türkiye’den sonra Yunanistan’a çıkarma yapan ve burada bir Survivor programına imza atan Acun Ilıcalı, geride bıraktığımız haziran ayında da Brezilya seyahati gerçekleştirmiş ve burada yeni programlar için görüşmeler gerçekleştirmişti. Hatta bu ziyareti sırasında attığı; “Acun Medya Brezilya ekibi görev başında, büyük bir iş birliği için hazırız” mesajıyla da hazırlıklar içinde olduğunun sinyalini vermişti. İşte o görüşmelerden sadece iki ay sonra Acun Ilıcalı Survivor Brezilya için start verdi ve sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Dominik ekibiyle birlikte çektiği bir selfieyi hayranlarıyla paylaşan Acun Ilıcalı, bu karenin altına: “Dominik harekâtı başlamıştır. Brezilya projesi için ilk ekibimizi uğurluyoruz. Allah utandırmasın” notunu düştü.

erteryyeryrettyery

Acun Ilıcalı 'Survivor Brezilya' ile mi geliyor? Ekibi açıkladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Brezilya Yunanistan Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.