Acun Ilıcalı, Ebru Özçelik'in çağrısına kayıtsız kalmadı!

Hatay’da 7 aylıkken yakalandığı kas erimesi hastalığı yüzünden yürüyemeyen Ebru Özçelik’in (18) en büyük arzusu, Acun Ilıcalı ile görüşmek. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, haberi yapılan Ebru Özçelik’in çağrısına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Sevgili Ebru, şu anda Brezilya'dayım. En kısa zamanda buluşmamızı organize edeceğim. İstediğin beni görmek olsun” dedi. Kas erimesi hastalığı yüzünden yürüyemeyen Ebru Özçelik, Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulunarak, “Aslında bir yakınımız tekerlekli sandalye verdi ama bunu sürmem için birinin yardım etmesi gerekiyor.

qwrqrqwrr

Akülü araç olsa kimsenin yardımına ihtiyaç duymam. İnternette dolaşmayı çok seviyorum. Babamın maddi durumu olmadığı için bu isteklerimi yerine getiremiyor. Eğer bu isteklerimi yerine getirecek olanlar olursa beni dünyanın en mutlu insanı eder. Tek hayalim, kendi başıma kendi işimi görmek ve Acun Ilıcalı ile görüşmek. Bu hayallerim gerçekleşirse mutlu olacağım” demişti.

wrqwrqwrqwrqwrqr

Acun Ilıcalı, Ebru Özçelik'in çağrısına kayıtsız kalmadı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı ebru istek çağrı kas erimesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.