Aboubakar için servet istediler

Hazırlık maçlarında şov yapan Kamerunlu yıldızın fiyatı uçtu. Aboubakar'ın bonservisine ortak olan Porto ve Lorient kapıyı 18 milyon eurodan açınca bu transferi askıya alan Fener, rotayı Fransa'ya çevirdi.

Simon Kjaer’in 13 milyon euro’ya Sevilla’ya satılmasıyla transferde daha rahat hareket etme şansı bulan Fenerbahçe yönetimi, öncelikle forvete takviye yapmayı planlıyor.

Hürriyet’in haberine göre sarı-lacivertlilerin gündemine gelen isimlerden biri, geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık oynayan ve siyah beyazlıların satın almak istedikleri Vincent Aboubakar oldu. Kamerunlu futbolcunun menajeri ile görüşüp şartlarını soran yönetim, aldığı cevapla şoke oldu.

MENAJERİ “18 MİLYON EURO” DEDİ

Aboubakar’ın menajeri Fabrice Picot, oyuncunun bonservisinde hak sahibi olan Porto ve Lorient kulüplerinin 18 milyon euro istediğini bildirdi. Picot, Porto’nun sezon öncesi oynadığı 7 maçta 8 gol atarak piyasasını iyice yükselten Kamerunlu yıldızın fiyatında indirim yapılacağını sanmadığını da ifade etti. Yüksek bonservisi nedeniyle Aboubakar transferini askıya alan Fenerbahçe, Arsenalli Lucas Perez’de de umduğunu bulamadı.

TRANSFERDE YENİ ROTA FRANSA

Arsenal, geçen sezon 20 milyon euro’ya aldığı İspanyol forvet için aynı rakamı talep etti. Her iki oyuncu için beklemeye geçen Fenerbahçe yönetimi, gözünü Fransa Ligi’ne çevirdi. Fransa’da oynayan bazı golcülerle görüşen sarı lacivertliler, Avrupa Ligi’ndeki Sturm Graz maçını geçmeleri halinde yeni golcüyü bir sonraki turda oynatmayı hedefliyor.

Aboubakar için servet istediler ile ilgili etiketler Fenerbahçe Porto Aboubakar 18 milyon euro
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.