Abdurrahim Albayrak seçimde kimi destekleyeceğini açıkladı!

Galatasaray eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'da yaşanacak olan başkanlık seçimiyle ilgili konuştu.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Abdurrahim Albayrak, ''Bu seçimi içime sindirebilmiş değil, böyle bir seçim olmaz. Ben Mustafa Cengiz'e teşekkür ederim bu seçime girdi, ben seçim kararı açıklandığı gün Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybeden oğlu için cenazedeydim ve kimse ile görüşemedim. Dursun Özbek'le yönetim için hiç görüşmedim, onun zaten benimle görüşmek gibi bir niyeti olmaz. Baskın seçim Galatasaray'a yakışmadı ben Mustafa Cengiz'i destekleyeceğim ve sarı oy vereceğim'' dedi.

Dursun Özbek, bu seçim Mayıs'a kadar olacak dese seçim bayram havasında geçer ama böyle yaparsa güzel olmaz. Ben Mustafa Cengiz'le görüştüm ve ona destek olacağım dedim. Bize tüydüler diyene cevap verdik, Burak Elmas'la beraber buradayız ve Mustafa Cengiz'e destek olacağız

Abdurrahim Albayrak hiçbir zaman görevden kaçmaz bunu herkesin bilmesi lazım, biz hep burdayız. Tüydü lafı benim tarafımdan hoş karşılanmadı, biz tüymedik buradayız. Geçmişte de hep sorumluluk aldık ve şampiyonluklar yaşadık. Bizim gibi insanlara tüydüler denmesi hiç yakışık almadı.

841551

CENGİZ SEÇİLİRSE SPORTİF AŞ'DE GÖREV ALACAĞIM

Abdurrahim Albayrak, görev alıp almayacağı şeklindeki soruya ise, ''Mustafa Cengiz seçilirse Sportif AŞ'de görev alacağım ve Mayıs'a kadar görevi yapacağız. Tudor ile devam edileceğiz dendiği zaman ben TRT'ye çıkıp Fatih Terim'den yardım istenirse o kollarını sıvar ve Florya'da işe koyulur dedim ve nitekim böyle oldu. Fatih Terim hamlesi olması gerekiyordu ve bu oldu Galatasaray'ın lehine oldu. Lucescu ile görüşülmesi hataydı, Dursun Özbek üst üste hatalar yaptı'' dedi.

ÖZBEK, AYSAL'A LAF SOKMAYI BIRAKSIN

Albayrak, ''Galatasaray şampiyon olduğunda kürsüye kim çıkarsa çıksın önemi yok benim böyle takıntılarım yok. Ben geçen seçimde Dursun başkana oy verdim, bugün kazanırsa yine kendisiyle konuşacağım böyle bir şey Galatasaray'da olmaz. Dursun Özbek, Ünal Aysal'a laf sokmayı bırakıp kendi işine baksın ve işini iyi yapsın. Ben seçilip yönetime gelirsem Fatih Terim kime isterse onu transfer ederim'' diyerek sözlerini noktaladı.

Abdurrahim Albayrak seçimde kimi destekleyeceğini açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.