Abdullah Gül'den, "2019'da Erdoğan'a rakip olacak" iddiasına çok sert cevap!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkarılacağı iddiasını sert sözlerle yalanladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkarılacağı iddia edildi. Bu iddiayı, “AK Parti’den önemli bir isme” dayandırarak köşesine taşıdığını ifade eden Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, CHP Milletvekili Deniz Baykal’ın referandumdan hemen sonra Abdullah Gül ile görüştüğünü de ileri sürdü.

GÜL'DEN ÇOK SERT YALANLAMA

11. Cumhurbaşkanı Gül, 'hayır' cephesinin lideri olarak Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yarışa gireceği iddiaları hakkında çok sert bir açıklama yaptı. Abdullah Gül'ün 11.CB OFİSİ adlı Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan "gizli görüşme" haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır. Bu ve benzeri yalan haberler son dönemde organize gruplar tarafından bilinçli olarak üretilmektedir. Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız." denildi.

gultw3

Abdullah Gül'den, "2019'da Erdoğan'a rakip olacak" iddiasına çok sert cevap! ile ilgili etiketler Abdullah Gül Erdoğan 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.