Abdullah Avcı galibiyetin şifresini açıkladı, Kocaman'a teşekkür etti...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Aykut Kocaman'a teşekkür etti. Hakemleri eleştiren Avcı, maçı kazandıran stratejilerini de açıkladı.

Fenerbahçe'yi değerlendirirek sözlerine başlayan Abdullah Acı, "Fenerbahçe, geçen sene en geniş alanda oynayan takımdı. Bu sene en dar alanda oynayan 4. takım. Fenerbahçe, ligin en fazla topa sahip olan takımlarından bir tanesi. Fenerbahçe kadrosu geldiğinde dağılımı başkaydı ama maçtaki sistemi başkaydı. Üçlü orta saha oynadılar, Aykut Hoca'ya teşekkür ediyorum, bize verdiği önemden dolayı. Biz buna çalışmıştık, 6-7 opsiyon çalıştık. Baskıyı yenip oyunun yönünü hızla değiştirmek için çalıştık"dedi.

"Biz rakibin arkasına koşu yaparak, öndeki oyuncuları nasıl bulabiliriz bunları çalıştık" diyen Avcı, "Bugün kazandık ama 1-0 önde başladık. Top rakipteyken de top bizdeyken de hızımız yok. Rakibe oynama alanı bırakıyoruz. Top bizdeyken geçişlerde 26 top kaybı yapmışız. Az top kaybı yapsak farkı açma durumu var. " diye konuştu.

KADIKÖY'DE KAZANMAK HARİKA

Kadıköy'de kazanmalarını 'harika' diye değerlendiren Avcı, şöyle konuştu, "Baskının olduğu burada, Fenerbahçe seyircisinin önünde kazanmak harika. Biz kaliteli bir takımız. Milli takım arası sonrasında kazanmak önemli. Şimdi zorlu maçlarımız var; ama geniş ve alternatifli bir kadrom var. Kerim, Mevlüt, Gökhan İnler gibi oyuna girip sonucu değiştirecek oyunculara sahibiz."

HAKEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Hakem kararlarını eleştiren Abdullah Avcı, "Avrupa Kupaları maçları öncesi hakemlerle ilgili analizler yapıyoruz. 2. gol, golmüş, onunla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Oyun içinde Fenerbahçe 19, biz 12 faul yapmışız. Oyun içinde kararları daha isabetli vermeliler. Biz, oyunu arkadan kurmaya çalışıyoruz; kaleden oyunu başlatan bir takımız. Seyirci oyunu yavaşlattığımız gerekçesiyle ıslıklıyor ve baskı yapıyor. Hakem sanki vakit çalıyormuşuz gibi sarı kart gösteriyor. Takımların nasıl bir oyun planı olduğunu görmeleri lazım." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı galibiyetin şifresini açıkladı, Kocaman'a teşekkür etti... ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Fenerbahçe Aykut Kocaman Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.