Abdulkadir Karagöz Türkiye'nin yeni baş belasının adını koydu: Sosyal mafyacılık!

Sosyal medya terörü hakkında çok önemli analizler...

Cem Küçük’ün, 2010'da Gazze’ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara girişimi hakkında yaptığı açıklamalar infial yarattı.

Katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara'da bulunan vatandaşlara 'manyak' diyen Cem Küçük'e toplumun tüm kesimlerinden çok sert tepkiler geldi.

Küçük, sosyal medyada gün boyunca eleştiri yağmuruna tutuldu.

"SOSYAL MAFYACILIK" TESPİTİ

Türkiye bu skandal sözleri konuşurken, ülkenin kanayan yarası hakkında çarpıcı tespitler yapan bir isim ön plana çıktı.

Abdulkadir Karagöz, sosyal medyada estirilen terör hakkında dikkat çeken analizlere yer verdiği bir yazı kaleme aldı.

AK Parti İstanbul eski Gençlik Kolları Başkanı Karagöz, son yılların en tehlikeli prototipinin, sinir uçlarına dokunup toplumu geren "Sosyal mafyacılar" olduğunu belirtti.

Bu kişilerin "pek yakında tükeneceklerinin" özellikle altını çizen Abdulkadir Karagöz, AK Parti dönemi öncesinde Türkiye'de terör estiren silahlı mafya çetelerini hatırlatarak; "Sanki devlet büyükleri arkalarındaymış gibi, sanki görünmez bir el onları koruyormuş gibi bir algı oluşturup, toplumun tüm kesimlerini pasifize eden, diz çöktüren bu mafyanın bitirilmesi ile toplum huzura kavuşmuş ve gerçek otorite olan devlete saygınlığı artmıştı." diye yazdı.

Şimdilerde ise ülkenin yeni bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu dile getiren Karagöz, bu tehdidi "Sosyal mafyacılık" olarak tanımladı.

"Sosyal mafyacılığın" toplumu dinamitlediğini ve devlet organlarıda moral bozulmasına neden olduğun belirten Karagöz, "Topluma fitne tohumları saçan, zararları kaçınılmaz boyutlara ulaşan maskeli ya da maskesiz bu 'sosyal mafyacılar' ile mücadele bir zorunluluk halini almıştır." ifadelerini kullandı. / SuperHaber

İŞTE O YAZININ TAM METNİ

ewmfwefg

fewjhbfewg

Abdulkadir Karagöz Türkiye'nin yeni baş belasının adını koydu: Sosyal mafyacılık! ile ilgili etiketler Sosyal Medya abdulkadir karagöz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.