ABD'lilerin bayramına Türk Hava Yolları damgası...

Türk Hava Yolları (THY), 4 Temmuz Amerikan Bağımsızlık Günü’nde adını lazerle gökyüzüne yazdırdı. Lazer gösterisi büyük beğeni topladı

Türk Hava Yolları, ABD’deki marka bilinilirliğini arttırmak için tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. THY, 4 Temmuz Amerikan Bağımsızlık Günü’nde adını lazerle Los Angeles ve Hollywood semalarına yazdırdı.

thy_abd

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, büyük beğeni toplayan reklam kampanyası kapsamında yaklaşık 3 bin metre yükseklikteki Turkish Airlines yazısının şehrin değişik noktalarından görünmesi sağlandı.

Geçtiğimiz yılda benzer bir tanıtım yapan ve yaklaşık 24 milyon kişiye ulaşan şirket, günün en yoğun saatlerinde lazerle Turkish Airlines ve Fly Turkish Airlines yazılarını gökyüzüne yansıtmıştı.

thy_abd2

ABD'lilerin bayramına Türk Hava Yolları damgası... ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları ABD 4 Temmuz bağımsızlık günü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.