9 yaşındaki Halil'in feryadı yürek dağladı: Anne artık ölmek istiyorum! /VİDEO

Adana'da yaşayan 9 yaşındaki Halil Çiftçi'nin feryadı yürekleri dağladı. Daha 7 aylıkken ortaya çıkan bağışıklık sistemi hastalığı nedeniyle sürekli kaşınan küçük Halil "Anne, artık ölmek istiyorum" diye feryat ediyor.

Adana'da bağışıklık sistemi doğuştan bozuk olan Halil Çiftçi'nin (9) dramı, yürek burkuyor. Henüz 7 aylıkken 'hiperimmunglobulin' diye adlandırılan bağışıklık sistemi hastalığı ortaya çıkan ve durmaksızın kaşınan küçük Halil, "Anne, artık ölmek istiyorum" diye feryat ediyor.

"ANNE, ARTIK ÖLMEK İSTİYORUM"

DHA'nın haberine göre; Adana'da yaşayan Çiftçi ailesinin oğlu Halil Çiftçi'de, 7 aylıkken 'hiperimmunglobulin' (Vücuttaki bakteri, virüs, kanser gibi yabancı virüslerden koruyan bağışıklık sistemi) hastalığı baş gösterdi. Hastalığa bağlı olarak 4 aydır kaşıntıları artıp, dayanılmaz hale gelince küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerleri kızararak, yara oldu. Acı içinde kıvranan ve durmaksızın kaşınan Halil Çiftçi'nin ağlayarak, "Anne, artık ölmek istiyorum" demesi yürek burktu.

bf5635ff68f6b98c3a0767e6a68c0750

AYNI HASTALIKTAN BİR OĞLUNU KAYBETTİ

İlk çocukları Anıl Çiftçi'nin de aynı hastalıktan yaşamını yitirdiğini belirten anne Emine Çiftçi, "Halil'e hamileyken, doktora gittim. İlk oğlumun da bu hastalıktan öldüğünü söyledim. Çocuğum, ilk zamanlar sağlıklıydı; bu hastalık tekrar karşımıza çıkınca mahvolduk" dedi.

"ÇOCUĞUMUZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ERİYOR"

Hastalığı nedeniyle artık okula da gidemeyen oğlunun, hiç durmadan kaşındığını belirten anne Çiftçi, "Oğlum, kaşınmaktan her yerini kanatıyor; geceleri 'Ölmek istiyorum' diye ağlıyor. Krem, ilaç hiçbir şey fayda etmiyor. Kaşıntı için sadece bir merhem kullanıyoruz. Sürekli deri döküyor. Saatlerce kaşınıyor. Çocuğumuz, gözümüzün önünde eriyor. Kentteki hastanelerin dışında İstanbul ve Ankara'daki merkezlere başvurduk. Çare bulamadık. Yardım bekliyoruz" diye konuştu.

"MÜHENDİS OLMAK İSTİYORUM"

Okul hayatında çok başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyen Halil Çiftçi ise "Bu hastalıktan kurtulursam mühendis veya mucit olmak istiyorum" dedi.

c9a4d3bf2bcd71536412b8c7e1bc4139

e359b02051bdf6cc260ec59285f5662e

9 yaşındaki Halil'in feryadı yürek dağladı: Anne artık ölmek istiyorum! /VİDEO ile ilgili etiketler Adana hastalık küçük halil kaşıntı ölmek istiyorum
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.