Galeri FE “çok sesli” sergilerinin bir yenisi ile yine sanatseverlerle buluştu

Galeri FE, kemikleşen isimleriyle, genç ve orta kuşak sanatçıları bir araya getirdiği “çok sesli” sergilerinin bir yenisi ile yine sanatseverlerle bir araya geldi.

Fransızcada “karışım” anlamına gelen “mélange” serginin de tam karşılığını ortaya koyuyor aslında, farklı dönem, farklı üslüp ve farklı malzemelerin aynı platformda ortak bir dil oluşturduğu, farklılıklarla diyalektik kuran, çeşitlilikten beslenen, birlik ve bir ritm oluşturan “mélange” süre içerisinde değişen ve yenilenen yapısıyla canlılığını ve iletişimini koruyacak, izleyiciyi sık sık Galeri FE’ye davet edecek bir proje ve şubat ayının ilk haftasına kadar gezilebilir.

Sergide seramik sanatçısı “Alev ARASLI” da kendi eserleriyle sergiye farklı bir renk katıyor, eserlerinde porselen ile gerçek altın ve platini değerlendiren sanatçı porselenin sert ama kırılgan yapısında ince ve kıvrımlı formlar çalışıp, yuvarlak, küre ve geometrik formlarla heykeller yapıyor.

GaleriFE’ de Alev ARASLI’nın da eserlerini 4 Şubat tarihine kadar gezilebiliyor.

Sergide yer alan sanatçılar;

Alev Araslı / Mustafa Ata / Serap Atala / Altan Çelem / Adnan Çoker / Bülent Demirağ / Nejad Devrim / Abidin Dino / Burhan Doğançay / Devrim Erbil / Ayşen Erte / Doğu Erte / Yeşim Banu Engin / Bayram Gümüş / Dilek Işıksel / Gülten İmamoğlu / Jülide / Tülay Karali / Mahmut Karatoprak / Ledün Nasır / Ahmet Özel / Mustafa Özkan / Arca Kulen Özyar / Mustafa Pilevneli / Mustafa Sönmez / Derya Tatari / Adnan Turani / Hanefi Yeter / Serpil Yeter

Sergi 4 Şubat’a kadar Pazar – Pazartesi hariç her gün 11.00 – 19.00 arası ziyaret edilebilir.

Galeri FE “çok sesli” sergilerinin bir yenisi ile yine sanatseverlerle buluştu ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.