8 ayda, 1 tecavüz, 4 taciz, 9 gasp yaptı!

8 Ay önce A.A. adlı kadına sevgilisinin yanında tecavüz edip, erkek arkadaşını da döven iki saldırgandan biri kendilerine sevgili rolü polisler tarafından yakalandı. Aynı bölgede 4 taciz ve 9 gasptan da sorumlu olduğu belirlenen 44 yaşında ve evli olduğu öğrenilen saldırganın bir tecavüz ve yağma olayından dolayı sabıkası olduğu tespit edildi. Abdurrahman Kayalar adlı zanlının suç ortağının kimliği de belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Başkentte 3 Şubat’ta Kırkonaklar Mahallesi Bademlik Tepesi’ne kentin manzarasını seyrederek sohbet eden U.Ö. ile sevgilisi A.A.’nın içinde bulunduğu araca yaklaşan yüzleri maskeli, elleri eldivenli 2 kişi önce U.Ö.’yü dövdü. Çiftin telefonlarını ve değerli eşyalarını alan saldırganlar A.A.’yı da saçından sürükleyip ormanlık alana götürdü. Burada A.A.’ya tecavüz eden iki saldırgan kaçtı.

A.A.’nın şikâyeti üzerine Ankara Emniyet Gasp Büro ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemede aynı bölgede 8 ay içinde 9 ayrı gasp olayının yaşandığı, 4 kadının da erkek arkadaşlarının yanında tacize uğradıkları belirlendi.

Şüphelilerin, olaylar sırasında maske ve eldiven kullanmaları nedeniyle kimlikleri belirlenemedi. Bunun üzerine Gasp Büro’da görevli biri kadın iki polis, sevgili gibi her akşam aynı bölgeye giderek beklemeye başladı. Şüpheliler, araç içerisinde sevgili gibi bekleyen polisleri de gasp etmek istedi.

YAĞMA VE TECAVÜZDEN SABIKA KAYDI

Polis, 8 ay boyunca bu bölgeye giden sevgililere kabus yaşatan Abdurrahman Kayalar’ı (44) gözaltına aldı. İkinci şüphelinin de kimliğini belirleyen polis, yakalanması için çalışma başlattı. Kent manzarasını seyretmeye gelenleri gasp eden, bir kadına tecavüz edip 4’üne de tacizde bulunan Kayalar ifadesinde suçunu itiraf etti. Evli olan Kayalar’ın, daha önceden de 4 yağma, bir tecavüz olayından sabıka kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Kayalar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Hürriyet

8 ayda, 1 tecavüz, 4 taciz, 9 gasp yaptı! ile ilgili etiketler Ankara Tecavüz Gasp yağma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.