Volkan Demirel: Küçük takımlara kaybediyoruz, çünkü...

Volkan Demirel Başakşehir zaferinin başrolüne 12. adamı koydu: “Kaybettiğimiz maçlar genelde ligin alt sıralarındaki takımlara karşı, Taraftarımız o maçlara ilgi göstermiyor. Taraftarımız olduğu sürece biz Şükrü Saracoğlu’nda hiçbir maçı kaybetmeyiz”

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Başakşehir maçındaki kurtarışlarıyla yine taraftarların gönlünü fethetti. Kaptan, zaferde taraftar faktörüne dikkat çekti. Demirel, galibiyetin önemine değinirken, "Maça çıkarken 'devam mı tamam mı' maçına çıktık. Neticesinde 1 gol attık ama 3-4 önemli gol pozisyonumuz var. Onlara karşı çok üstün bir skor elde edecektik. Güzel bir galibiyet ama bu galibiyetin en büyük etkisi taraftar. Onlar olmadan biz bir şey yapamıyoruz. Biz açıklama yaptık ve o açıklamayı dikkate alanlar stada geldiler. Onlar gelince bizim işimiz daha çok kolaylaşıyor" dedi.

YERLERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ

Milli kaleci, sarı-lacivertli taraftarlara bir kez daha çağrıda bulunarak sözlerini şöyle tamamladı: "Burada artık her şeyi bir yana bırakıp Fenerbahçe'nin başarısı için çalışmamız gerekiyor. Ligin liderini yakaladığımız pozisyonlarla 1-0 yenmeyi bildik. Kaybettiğimiz maçlarda genelde ligin alt sıralarda olan takımlar, o maçlara ilgi göstermiyor taraftarımız. Taraftarımız olduğu sürece biz Şükrü Saracoğlu'nda hiçbir maçı kaybetmeyiz. Ben olmam kalede başkası oynar, Sow yerine başkası oynar ama onların yerini başkası dolduramaz."

VOLKAN FARKI

Kanarya'da büyük maçların büyük kalecisi Volkan Demirel bir kez daha farkını gösterdi. Tecrübeli eldiven savunmasıyla 90 dakika boyunca çok iyi anlaştı. İlk yarıda rahattı. 2. devrede Başakşehir daha etkili geldi. Özellikle Cengiz'in 55. dakikada muhteşem vuruşunda devleşti. 90'a doğru giden topu iki hamlede kurtarmayı başardı. Kaptan maç sonunda da sarı-lacivertli taraftarların alkışını aldı.

.

Volkan Demirel: Küçük takımlara kaybediyoruz, çünkü... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Volkan Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.