Olcay Şahan: Transferimde Mehmet Ekici'nin payı var

Trabzonspor'un yeni transfer Olcay Şahan, yaptığı açıklamada Mehmet Ekici'nin kendisine Trabzon'u anlattığını ve transferinde payı olduğunu belirtti.

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan basının karşısına geçti. Transferini değerlendiren Olcay, Mehmet Ekici ile 15 yıllık arkadaş olduğunu ve yıldız oyuncunun kendisine Trabzon'u anlatarak ikna olmasında payı olduğunu belirtti. İşte Olcay'ın açıklamalarından satır başları:

"Şu an çok mutluyum. Beşiktaş yöneticilerine ve başkanına teşekkür ediyorum. Büyük bir camiadan yine büyük bir takıma geldim. Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu takıma büyük katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Bugün başka büyük bir camiaya geldim. Feda sezonunda geldim Beşiktaş'a. Burada da aynı kardeşlik var. Uyum sağlayacağım. Ayrılmak zor oldu."

"Takım arkadaşlarımla vedalaşamadım. Beşiktaş'ta 10 numarayı giydim, gurur duydum. Taraftarlar belki Sergen ve Delgado'dan sonra 10 numarayı giydiğim için tepki gösterdi. Herhalde artık Oğuzhan giyer. Beşiktaş'tan ayrılmam çok zor oldu."

"Mehmet Ekici'yi 15 yıldır tanıyorum. Buraya gelmeden önce onunla konuştum. Trabzon'u öve öve bitiremedi."

"AYNI POTANSİYEL TRABZON'DA VAR"

"Beklentilerin farkındayım. Fakat ben Süper Lig'de kendimi kanıtlamış bir oyuncuyum. Bunlar gerçekler. 5 sene önce geldiğimde aç ve şampiyonluk yaşamamış Beşiktaş vardı ama başardık. Aynı potansiyel Trabzonspor'da da var. Takıma tecrübemle yardımcı olmak istiyorum.

"Takımın en yaşlılarından biri benim. O kadar yaşlı değilim ama abileri sayılırım. Beşiktaş beni Olcay Şahan yaptı. Beşiktaş'a zaafım var. Ama artık %100 olarak Trabzonspor'dayım."

Olcay Şahan: Transferimde Mehmet Ekici'nin payı var ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Transfer Olcay Şahan Mehmet Ekici
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.