5-0 yenilen Feyyaz Uçar da istifa etti!

TFF 1. Lig'de Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 5-0 kaybettikleri Balıkesirspor karşılaşması sonrası istifa etti!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Balıkesirspor'a karşı alınan 5-0'lık yenilginin ardından istifa ettiğini açıkladı.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında artık takıma faydalı olamayacağını dile getiren Feyyaz Uçar, şöyle dedi:

"Bu saatten sonra söylenecek çok fazla bir söze gerek yok. Ben şu anda Bandırmaspor teknik direktörlüğünden ayrılıyorum. Çünkü takımın kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Takımı değiştiremeyeceğimize göre benim gitmem en mantıklı karar. Bundan sonraki haftalarda Bandırmaspor'a başarılar diliyorum. Zor bir göreve geldim. 9 maçta sadece 5 puan alabilmiş bir takımda çalışmaya başladım. Elimizden gelen tüm gayreti gösterdik ama başarılı olamadık. Ben herkese teşekkür ediyorum."

TFF 1. Lig'de bu hafta aynı şehrin iki takımı Balıkesirspor ile Bandırmaspor, Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İLK YARI 3-0 BİTTİ

Ev sahibi Balıkesir'de ilk golü 19. dakikada Burak Çalık attı. 26'da Bekamenga farkı 2'ye çıkarırken 37'de bir kez daha sahneye çıkan Burak Çalık skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı Balıkesirspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

70'te Bekamenga farkı 4'e çıkaran golü attı. Mücadelede son dakikalara girilirken Kethevoama, kendisinin ilk, takımının ise 5. golünü kaydetti.

Üç maçtır kazanamayan Balıkesirspor, evinde Bandırmaspor'u 5-0'la mağlup etti.

5-0 yenilen Feyyaz Uçar da istifa etti! ile ilgili etiketler istifa feyyaz uçar bandırmaspor balıkesirspor 5-0
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.