Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzanya'da böyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile Tanzanya'nın başkenti Darüsselam'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika turunun ilk durağı olan Tanzanya'nın başkenti Darüsselam'daki Julius Nyerere Uluslararası Havaalanı'nda Tanzanya Cumhuriyeti Başbakanı Kassim Majaliwa, Türkiye'nin Darüsselam Büyükelçisi Yasemin Eralp ve büyükelçilik mensuplarınca karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Darüsselam'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya'da Türk iş adamlarıyla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darüsselam'da Türk iş adamlarıyla bir araya geldi.
Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) organize ettiği toplantıda, Tanzanya'ya gelen ve bu ülkede faaliyet yürüten iş adamlarıyla kaldığı otelde buluştu.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan ile çok sayıda iş adamı katıldı.

ERDOĞAN'IN TANZANYA ZİYARETİ YEREL BASINDA GENİŞ YER BULDU

Ülkenin resmi dili Shavili'de yayın yapan Majira gazetesindeki haberde, "Erdoğan ve beraberindeki heyet ticaret hacmini büyütmek için gelecek" ifadesi kullanıldı. Jambo Leo gazetesinde de Cumhurbaşkanı'nın yanındaki 150 kişilik siyasetçi ve iş adamı ekibine vurgu yapıldı.

Al-Huda gazetesi, cuma günü Erdoğan'ın tam sayfa fotoğrafını kullanarak "Karibu Erdoğan" (Hoşgeldin Erdoğan) manşetiyle çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzanya'da böyle karşılandı ile ilgili etiketler Erdoğan Tanzanya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.