Uçakta kalp krizi geçiren yolcuyu kurtarmak için her şeyi yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Hamburg-İstanbul seferini gerçekleştiren uçakta bir yolcu kalp krizi geçirdi. İkinci pilot Ebru Ünsal, kuleyle irtibata geçti ve inişte uçağa doktor istedi. Yolcu kurtarıldı.

Olay, geçen cuma öğle saatlerinde meydana geldi. Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalan uçaktaki Türk yolcu Hilmi Güler (45) kalp krizi geçirdi. Yolcunun hastaneye yetiştirilmesi için Ünsal yoğun çaba harcadı. Kule ile bağlantıya geçen Ünsal, aprona doktor istedi.

Türk Hava Yolları pilotu, "45 yaşında erkek kalp krizinden şüpheleniliyor. İndikten sonra doktor bekliyoruz efendim arkadan gelirse seviniriz" diyerek hava trafik görevlisini bilgilendirdi.

Uçağa iniş önceliği verildi ve bazı uçaklar iniş sırasından çıkarıldı. Uçak saat 11.51'de iniş yaptı. Hastaneye kaldırılan yolcunun sağlık durumu iyi.

Uçakta kalp krizi geçiren yolcuyu kurtarmak için her şeyi yaptı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.