24 Nisan'da okullar tatil mi?

24 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun nedeni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu sene pazar gününe denk gelemsi. Milyonlarca öğrenci ve veli 24 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtını öğrenmek için MEB'ten bir açıklama bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı daha önceki yıllarda benzer tatil uygulamalarına gitmişti. 24 Nisan'da okullar tatil edilir mi? beklentisini yaratan da bu uygulamalar. Peki son durum ne? MEB, 24 Nisan'da tatil kararı verdi mi? İşte son durum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl pazar gününe denk geliyor. Öğrenciler başta olmak üzere veli ve öğretmenler 24 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunu soruyor. MEB daha önceki uygulamalarında tatil karaı vermişti. Bu nedenle 24 Nisan için de bu beklenti oluştu. Peki 24 Nisan'da okullar tatil mi? MEB'ten 24 Nisan tatil kararı açıklandı mı? İşte tüm gelişmeler...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu sene Pazar gününe denk gelmesi yüzünden öğrenciler acaba 24 Nisan'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Binlerce öğrencinin gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığından yapılacak olan açıklamada. Önceki yıllarda MEB 24 Nisan günlerini tatil etmiş olsa da bu sene Milli Eğitim Bakanlığı iş takviminden böyle bir ayrıntı yer almıyor. Peki 24 Nisan'da okullar tatil edilecek mi?

resized_e8e81-A046037_04


24 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Önceki senelerde 24 Nisan günlerinin tatil edilmesi gibi düzenlemeler olmuş olsa dahi bu sene MEB'in 2016-2017 İş Takvimi'ne göre 23 Nisan Tatili için; ''23 Nisan 2017 Pazar günü törenden sonra başlar, 23 Nisan 2017 akşamı sona erer'' ifadesi şekline yer almıştır. Bu açıklamaya göre şu anda tatil haberi yok.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM`nin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, TBMM tarafından sadece Türk çocuklarına değil, bütün Dünya çocuklarına ithaf edilen, her yıl 23 Nisan günü kutlanan, Türkiye`nin milli bayramıdır. 23 Nisan, TBMM`nin açılışı ve dolayısıyla da halkın yönetime tam anlamıyla hakim olmasının ilk günü olduğu için ulusal egemenlik açısından da önemli bir anlam taşır.

24 Nisan'da okullar tatil mi? ile ilgili etiketler 24 Nisan Okul tatil 23 Nisan 24 nisan tatil mi? 24 nisanda okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.