2018 Tahincioğlu All-Star ne zaman hangi kanalda saat kaçta? | Kadrolar belli mi? | Türkiye Basketbol Ligi All-Star

Tahincioğlu Basketbol Ligi All-Star 2018'e kısa bir süre kaldı. Asya ve Avrupa karmalarının muhteşem maçının yanı sıra; her yıl olduğu gibi bu yıl da LeasePlan Yetenek Yarışması, ING Bank 3 Sayı Yarışması ve Tahincioğlu Smaç Yarışması gibi etkinliklerle basketbol severlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Birbirinden keyifli yarışmalar ve yıldız oyuncuların oyunu seyircilere unutamayacağı bir gün yaşatacak. Peki, 2018 Tahincioğlu All-Star ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta? Türkiye All-Star kadroları belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

2018 Tahincioğlu All-Star ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? All-Star şovu birbirinden ilginç sürprizlerle geliyor. Bu eğlenceli gün öncesinde halk oylaması Asya ile Avrupa karmalarının ilk 5 oyuncuları ve yedekleri belli oldu. Ayrıca Türk müziğinin dünyaca ünlü sesi Murat Boz, dillere dolanan ve müzik listelerini sarsan şarkıları ile Tahincioğlu All-Star 2018’de basketbol severlerle bir araya gelecek. Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yıldızlarının yer alacağı organizasyon öncesi heyecanlı olduğunu dile getirdi. Peki, kadroular belli mi? All-Star ile ilgili bütün detaylar haberimizde...

2018_TahincioAlu_All-Star_ne_zaman_hangi_kanalda_saat_kaAta_iAerik

ALL-STAR NE ZAMAN HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

2018 All-Star organizasyonuna geri sayım sürüyor. 21 Ocak Pazar günü saat 14:00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Tahincioğlu All-Star 2018 organizasyonunda, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yıldızları, basketbol severler için bir araya geliyor.

All-Star organizasyonu NTV Spor'dan yayınlanacak.

Asya ve Avrupa karmalarının muhteşem maçının yanı sıra; her yıl olduğu gibi bu yıl da LeasePlan Yetenek Yarışması, ING Bank 3 Sayı Yarışması ve Tahincioğlu Smaç Yarışması gibi etkinliklerle basketbol severlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Ayrıca Türk müziğinin dünyaca ünlü sesi Murat Boz, dillere dolanan ve müzik listelerini sarsan şarkıları ile Tahincioğlu All-Star 2018’de basketbol severlerle bir araya gelecek.

Bu eğlenceli gün öncesinde halk oylaması Asya ile Avrupa karmalarının ilk 5 oyuncuları ve yedekleri belli oldu;

Koç: David Blatt

AVRUPA KARMASI İLK 5

Errick McCollum (Anadolu Efes), Scottie Wilbekin (Darüşşafaka), DJ Strawberry (Beşiktaş Sompo Japan), Derrick Brown (Anadolu Efes), Sertaç Şanlı (Beşiktaş Sompo Japan)

Koç: Josep Maria Berrocal

ANADOLU KARMASI İLK 5

Barış Ermiş (Tofaş), Brad Wanamaker (Fenerbahçe Doğuş), Luigi Datome (Fenerbahçe Doğuş), Samuel Mejia (Tofaş) Gasper Vidmar (Banvit),

AVRUPA KARMASI YEDEKLER

Kartal Özmızrak (Darüşşafaka), Kenan Sipahi (Beşiktaş Sompo Japan), Erving Walker (Demir İnşaat Büyükçekmece), Göksenin Köksal (Galatasaray Odeabank), Ege Arar (Galatasaray Odeabank), Ivan Buva (İstanbul BBSK), Jajuan Jhonson (Darüşşafaka)

ANADOLU KARMASI YEDEKLER

Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe Doğuş), Buğrahan Tuncer (Eskişehir Basket), Tolga Geçim (Banvit), Metecan Birsen (Sakarya BŞB), Jeffrey Curtis (Eskişehir Basket), Moustapha Fall (Sakarya BŞB), Christopher Obekpa (Trabzonspor)

2018_TahincioAlu_All-Star_ne_zaman_hangi_kanalda_saat_kaAta_1

ING BANK 3 SAYI YARIŞMASI

Scott Wood - Pınar Karşıyaka
William Baron - Eskişehir
Melih Mahmutoğlu - Fenerbahçe Doğuş
Brady Heslip - Trabzonspor
Ryan Toolson - İBB
Sertaç Şanlı - Beşiktaş Sompo Japan

LEASEPLAN YETENEK YARIŞMASI

Erkin Şenel - Banvit
Ege Arar - Galatasaray Odeabank
Yiğit Arslan - Tofaş
Moustapha Fall - Sakarya Bşb.
Egemen Güven - Pınar Karşıyaka
Can Uğur Öğüt - Gaziantep Basketbol

TAHİNCİOĞLU SMAÇ YARIŞMASI

Adonis Thomas - Banvit
Richard Solomon - Uşak Sportif
Howard Sant-Roos - Darüşşafaka
Josh Adams - Beşiktaş Sompo Japan
Erkan Yılmaz - Yeşilgiresun Belediye
Onuralp Bitim - Anadolu Efes

2018_TahincioAlu_All-Star_ne_zaman_hangi_kanalda_saat_kaAtasda

"GEÇEN SEZON ÇOK İYİ İŞ ÇIKARMIŞTIK"

Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yıldızlarının yer alacağı organizasyon öncesi heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Güzel bir atmosferde basketbol şöleninin geçmesini dilediklerini anlatan Türkoğlu, "Geçen sezon çok iyi iş çıkarmıştık. Sabırsızlıkla bekliyorum bu organizasyonu. Murat Boz devre arası küçük bir konser verecek. All-Star’da gerek maç öncesi gerekse aralarda yapılacak şovları basketbolseverler gibi ben de merakla bekliyorum." dedi.

Basketbolseverlerin isteklerini yakından takip ettiklerini belirten Türkoğlu, şöyle konuştu:

"İstekleri, talepleri yakından takip ediyoruz. Bu maç, yoğun geçen sezonda hem taraftar hem oyuncular hem de antrenörler için farklı bir hava oluşturuyor. Sezon içerisinde yaşanan bazı sıkıntılar oluyor. İnsanların bu atmosferden uzaklaşması için güzel bir organizasyon. Murat Boz’a da teşekkür ediyorum. Güzel bir şölen oluşturmak istiyoruz. Murat Boz’un da şarkılarıyla seyircilerimiz coşacaktır. Tahincioğlu Smaç Yarışması, INGBank 3 Sayı Yarışması, Leaseplan Yetenek Yarışması’yla güzel bir atmosfer olacak. İnşallah herkes pazar günü ailesi ve çocuklarıyla güzel vakit geçirir."

"BU ALL-STAR’DA BEN DE SAHADA OLMAK İSTERDİM"

Hidayet Türkoğlu, aktif basketbol kariyerinde bu organizasyonda hiç yer almadığı için üzgün olduğunu aktardı.

Bu sene 15. kez All-Star’ın düzenleneceğini hatırlatan Türkoğlu, "Bu All-Star’da ben de sahada olmak isterdim. Bu sene 15. kez düzenlenecek. Hiçbirinde yer almadım. İnsanın içinde bir burukluk oluyor. Beni bu noktalara getiren Türk halkının önünde All-Star’da oynamak isterdim. Yol haritam o zamanlar farklıydı." değerlendirmesinde bulundu.

2018_TahincioAlu_All-Star_ne_zaman_hangi_kanalda_saat_kaAtasdafa

PEKİ NBA ALL STAR NASIL?

NBA All-Star

NBA All Star Organizasyonu, her yıl Şubat ayında NBA normal sezonun ara vermesi ve Doğu ile Batı takımlarının karmasının maçını da içeren gösterilere verilen isimdir. Her yıl önceden belirlenen bir şehirde yapılan All Star maçında NBA'in en üst düzey oyuncularının aynı anda sahada olması sebebiyle yoğun ilgi çeker.

Bu maçta oynayacak oyuncuların ilk 5 seçimi son senelerde İnternet yoluyla yapılmaktadır. En yüksek oyu alan oyuncular kendi konferanslarının ilk beşinde sahaya çıkar. Diğer 14 All-Star oyuncu takımların koçları tarafından seçilir.

Bu maçta en iyi performansı gösteren (ve genellikle kazanan takımda oynayan) oyuncu En Değerli Oyuncu (MVP) ödülünü alır.

All-star haftası içinde All-star maçı hariç pek çok ilgi çekici aktivite bulunur. Bunların başında çaylaklar takımı (rookie) ile ligde 2. sezonu geçiren oyuncuların (sophomore) karmasının maçı, ligin en iyi dış atış yüzdesine sahip oyuncuların katıldığı 3 sayı yarışması, yetenek yarışması ve smaç yarışması yer alır.

2007 Yılı All-Star'larında Mehmet Okur, Utah'tan takım arkadaşı Carlos Boozer'ın sakatlığı sebebiyle kadroya çağrılmıştır. Bu başarıya ulaşan ilk Türk, 10. Utah'lı oyuncudur.

İlk olarak 2 Mart 1951'de Boston'da yapılan All-star maçında doğu takımı kazanmıştır. Genelde ise Doğu takımının 33-21 üstünlüğü vardır.2010 yılında yapılan All-Star maçı herhangi bir basketbol maçında en fazla seyirci tarafından izlenen basketbol maçı olmuştur.Bu rakam 108.713'tür. 2016 yılında Kanada'nın Toronto şehrinde yapılacaktır.

2018 Tahincioğlu All-Star ne zaman hangi kanalda saat kaçta? | Kadrolar belli mi? | Türkiye Basketbol Ligi All-Star ile ilgili etiketler 2018 tahincioğlu all star ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.