2018 Şampiyonlar Ligi finalinin stadı belli oldu

2018 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı stat açıklandı.

Bu sene Real Madrid'in Juventus'u 4-1 yenerek aldığı Devler Ligi Kupası seneye sahibini Kiev Olimpiyat Stadı'nda bulacak.

UEFA, 2018 Şampiyonlar Ligi finalinin Ukrayna'nın başkenti Kiev'de oynanmasına karar verildiği bildirildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Facabook hesabından yaptığı açıklamada, "2018 Şampiyonlar Ligi finali Ukrayna'da oynanacak. UEFA, konuyla ilgili kararı az önce verdi" ifadesini kullandı.

Ukrayna'nın organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını belirten Poroşenko, "Bu, bizim için mükemmel bir haber" dedi.

Ukrayna Futbol Federasyonu Başkanı Andrey Pavelko da Twitter hesabından, "Birçok ülke için mümkün olmayan bir şeyi başardık. Kiev, 2018 yılında Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. Ukraynalıların en iyisine layık olduğunu bir kez daha gösterdik. Finalin örnek olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" açıklamasını yaptı.

2018 Şampiyonlar Ligi finalinin stadı belli oldu ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi final stat belli oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.