Fenerbahçe Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek?

Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi kim? Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi futbolseverler tarafından merak ediliyor. Futbolseverler nefesini tuttu ve bu dev derbiyi beklemeye başladı. Ev sahibi ekip Fenerbahçe ligde oynadığı son maçta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Konuk Galatasaray ise Konyaspor'u, Türk Telekom Stadyumu'nda 2-1 mağlup etti. Dev derbiye ise günler kaldı. Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi kim olacak? Hangi hakem yönetecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? Nefesler tutuldu... Dev derbinin heyecanı yaşanmaya başladı. Biz de bu maç ile ilgili merak edilenleri derledik. Deplasman ekibi Galatasaray, Kadıköy deplasmanına lider çıkmanın rahatlığını yaşarken, ev sahibi Fenerbahçe şampiyonluk yarışında kalmak için mutlak galip gelmek zorunda. Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi kim olacak? Hangi hakem yönetecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Fenerbahce_Galatasaray_derbisini_hangi_hakem_yonetecekss

GÖZLER KADIKÖY'DE

Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş ve Akhisar yenilgisinin yaralarını Malatya’da sardı. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, Galatasaray ve Trabzonspor’un kaybettiği, Beşiktaş’ın 1 puanla ayrıldığı zorlu deplasmanda hata yapmadı. Fenerbahçe belki futbol olarak beklentileri karşılayamadı ancak çok önemli bir galibiyete imza attı.

Milli araya 2’de 2 yaparak girme hedefini koyan Fenerbahçe’de artık gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Başakşehir’in kaybettiği haftayı 3 puanla kapatarak rakibiyle farkı 3’e düşüren Kanarya, haftaya da Aslan’ı devirmenin peşinde.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi Bülent Yıldırım oldu!

Fenerbahce_Galatasaray_derbisini_hangi_hakem_yoneteceksfasfgasfa

RIDVAN DİLMEN MALATYASPOR FENERBAHÇE MAÇINI YORUMLADI

İşte öne çıkanlar...

Geçen haftaki Akhisarspor maçı Fenerbahçe'nin dengesini bozdu. Hafta içi yaşananlar da öyle. Aziz beyin, Ali beyin kongre çalışmaları, puan farkının artması bu maçı Fenerbahçe için daha da önemli bir hale getirmişti.

Bu dönemi atlatmak teknik direktörler için önemlidir. Aykut Kocaman geçen hafta benim gözümde iyi bir maç yönetmemişti. Kameni konusunda insanların soru işareti vardı ama Aykut Kocaman çok çok doğru bir karar vererek Volkan Demirel'i oynattı.

Fenerbahçe'nin menfaatlerinden dolayı bu krizi sessiz bir şekilde halletti ve kaleye koydu. Dolduruşa gelebilirdi, zayıf bir teknik adamlık yapabilirdi. Volkan Demirel ligin en iyi, tecrübeli kalecilerinden bir tanesi. Volkan da uzatılan değerli ele öyle bir sarıldı ki... Volkan konsantrasyonu iyi olduğu zaman iyi bir kaleci. Güvensiz olduğu zaman ise saçmalayabilir. Çok iyi iki kurtarış yaptı. Biri bence yılın kurtarışıdır.

İlk yarı iki bölümde oynandı. İlk bölümde maçı çeviren Volkan oldu, ikincisinde de duran toptan golü buldu. Burada sayılmayan bir Malatyaspor golü var. Hakem doğru karar verdi.

Aykut Kocaman önemli bir hamle yaptı. Geçen hafta Valbuena ile başladığında tersten gitti Aykut hoca. Ben söylerim öndeyken Valbuena'yı sokmaz. Valbuena'yı bugün hiç sokmadı. Kaldı ki 94'lerde soksa hoş olmazdı, Valbuena'ya da saygısızlık olurdu.

Hoca benim takımım bu diyordu zaten. 1-0'dan sonra aslında korumak adına değil, herkesin 4-6-0 dediğine dönmedi, 4-4-2'ye döndü.

3 büyükler biz olmazsak şampiyon Başaklehir olsun der. Bu durumda her zaman böyle olacak Bir gün herkes Fenerli olacak, Galatasaraylı olacak sloganı doğru. Futbol böyle. Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu ve kazandı.

Bu 4 takımı tebrik ediyorum. 3'ünün hocası aynı, Galatasaray'da da Fatih Terim var. Galatasaray takımı viraja girildiği zaman önlerde kolay kolay bırakmaz.

Aatıf Anadolu takımlarının büyük futbolcusudur. Büyük takımlarda ise görev oyuncusudur. Daha fazla takım oyuncusuna evrildi. Bunu Aykut Kocaman böyle istiyor. Yolda Valbuena ile Aatıf'ı görseler, Valbuena'dan imza isterler.

Fenerbahçe taraftarı ikiye bölünmüş durumda. Bir yarısı hocanın oyununu beğenmiyor. Aykut Hoca da 'Ben böyleyim' diyor. Kendi bildiği doğrularla devam ediyor, 'Gerekirse giderim' diyor.

Fenerbahçe'nin camia olarak kenetlenmesi gerek. Beşiktal kenetlenmiş durumda. Galatasaray da Fatih Terim'den sonra öyle. UEFA ile toplantıları olumlu geçmiş. FFP görüşmesi sert geçmiş. Galatasaray çok güzel hazırlık yapmış. Fenerbahçe 27'lik sınırı 37 olarak artmış, Galatasaray 91 milyon euro geçmiş. Minimum hasarla atlatılacak gibi görünüyor, temennimiz de o yönde.

Fenerbahçe haftaya kaybettiği anda Aziz Yıldırım büyük sıkıntıya düşecektir. Galatasaray kazandığında da Mustafa Cengiz kazanan ilk başkan olacak uzun bir aradan sonra.

ertetFenerbahce_Galatasaray_derbisini_hangi_hakem_yonetecek

SÜPER LİG'DE BU HAFTA ZİRVE ŞEKİLLENECEK

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta geride kalırken, zirvede 4 takım arasında kıyasıya çekişme yaşanıyor.

Hafta sonu oynanacak İstanbul derbileri, şampiyonluk yarışı hakkında önemli ipuçları verecek. Yeni Malatyaspor'u deplasmanda yenerek zirveye yeniden tutunan Fenerbahçe, cumartesi günü en yakın takipçisinin 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ı konuk edecek.

Fenerbahçe 'kalesi' Kadıköy'de kazanarak şampiyonluk yarışında hem rakibi ile arasındaki puan farkını 3'e indirmeyi hem de G.Saray'a şampiyonluk mücadelesinde psikolojik üstünlük sağlamayı hedefliyor.

Bundan sonraki fikstüründe zorluk derecesi yüksek maçlara çıkacak olan Galatasaray ise Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 19 yıl sonra yenilgi tattırıp hem ezeli rakibini yarışta devre dışı bırakmak hem de zirvede rüzgarı arkasına almayı amaçlıyor.

PAZAR GÜNÜ 50'ŞER PUANLI İKİ TAKIM KOZLARINI PAYLAŞACAK

Pazar günü ise 50'şer puanlı Başakşehir ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Kadıköy'den çıkacak sonuca göre stratejilerin belirleneceği zorlu mücadelede, Beşiktaş rakibini yenerek 4'te 4 yapmak ve zirvede ayak seslerini güçlüce hissettirmek istiyor. Kartal, G.Saray'ın derbide yenilgisi durumunda Başakşehir'i devirirse liderle puanını eşitleyecek. Aynı şartlar Medipol Başakşehir için de geçerli. Abdullah Avcı'nın talebeleri, Beşiktaş'ı devirerek takımın üzerindeki ölü toprağını atmayı ve iddiasını ortaya koymak istiyor.

Futbol anlamında keyifli, seyir zevki yüksek iki derbide çıkacak sonuçlar ise zirve yarışının büyük oranda şekillenmesini sağlayacak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, 12 Mart Pazartesi günü satışa sunulacak biletlerde önceliğin yüksek divan kurulu ve kongre üyeleriyle temsilci üyelerde olacağı belirtildi.

Açıklamada, biletlerin, Fenerbahçe Kart sahipleri ve faturalı Fenercell aboneleri için 13 Mart Salı günü öncelikli satılacağı, 14 Mart Çarşamba günü ise genel satışın başlayacağı kaydedildi.

Passolig üzerinden satılacak biletlerin fiyatlarının 87 ila 430 lira olduğu, bir kişinin sadece bir bilet hakkının bulunduğu aktarıldı.

Derbi maçın tribün kategorilerine göre bilet fiyatları şöyle:

Spor Toto ve Migros kale arkası tribünü: 87 lira
Fenerium üst-Maraton üst A-B H-I blok: 109 lira
Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G blok: 130 lira
Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I blok: 195 lira
Fenerium alt-Maraton alt C-G blok: 216 lira
Fenerium alt-Maraton alt D-F blok: 250 lira
Maraton alt E blok: 297 lira
Fenerium alt E blok: 324 lira
1907 tribünü: 430 lira

Fenerbahçe Galatasaray derbisini hangi hakem yönetecek? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray hakemi kim olacak hangi hakem yönetecek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.